•  
     

5 openstaande facturen advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Openstaande facturen advocaten

GESPECIALISEERDE OPENSTAANDE FACTUREN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor openstaande facturen? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde incasso advocaten.

Advocaat openstaande facturen

Krijgt u te maken met openstaande facturen die niet betaald worden en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde incasso advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met incassorecht als expertise. Het incassorecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij openstaande facturen.

Openstaande facturen

Het is erg vervelend als een debiteur de factuur maar niet voldoet. Wanneer het product of de dienst al geleverd is, wil de ondernemer natuurlijk ook graag zijn geld. Er kunnen tal van redenen aan het niet betalen ten grondslag liggen. Misschien is de afnemer wel niet tevreden over de kwaliteit van de dienst. Misschien kan hij niet betalen wegens een financieel slechte positie. Of misschien is er een geschil dat eerst beslecht moet worden. Al deze redenen vergen een eigen oplossing van het geschil.

Persoonlijk contact

Het is daarom ten zeerste aan te raden om eerst te trachten minnelijk tot een oplossing te komen. Bel de debiteur even op om na te vragen of de betaling misschien aan de aandacht is ontschoten. Vervolgens kan een herinneringsbrief gestuurd worden, eventueel gevolgd door een officiële juridische aanmaning. Voor de verdere procedure is het zeer verstandig om een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen.

De rol van een advocaat

Een advocaat kan het geschil uitpluizen en nagaan wat er precies aan de hand is. Vervolgens kan hij of zij op de geschilpunten reageren. Is de afnemer het niet eens met de kwaliteit van het geleverde? Of wil de afnemer liever een betalingsregeling treffen? De advocaat weet wat voor gevolgen dit precies moet hebben en kan dan ook de beste regeling voorstellen op basis van de relevante feiten. Veelal zijn de kosten die de advocaat maakt volledig of deels te verhalen op de niet betalende partij, zodat er voor de ondernemer zelf weinig kosten bij komen kijken.

Advocaat nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in openstaande facturen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren voor een openstaande factuur

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde openstaande facturen advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN