12 openstaande facturen advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Wim Litjens Specialist

Openstaande facturen advocaten

GESPECIALISEERDE OPENSTAANDE FACTUREN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor openstaande facturen? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde incasso advocaten.

Advocaat openstaande facturen

Krijgt u te maken met openstaande facturen die niet betaald worden en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde incasso advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met incassorecht als expertise. Het incassorecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij openstaande facturen.

Openstaande facturen

Het is erg vervelend als een debiteur de factuur maar niet voldoet. Wanneer het product of de dienst al geleverd is, wil de ondernemer natuurlijk ook graag zijn geld. Er kunnen tal van redenen aan het niet betalen ten grondslag liggen. Misschien is de afnemer wel niet tevreden over de kwaliteit van de dienst. Misschien kan hij niet betalen wegens een financieel slechte positie. Of misschien is er een geschil dat eerst beslecht moet worden. Al deze redenen vergen een eigen oplossing van het geschil.

Persoonlijk contact

Het is daarom ten zeerste aan te raden om eerst te trachten minnelijk tot een oplossing te komen. Bel de debiteur even op om na te vragen of de betaling misschien aan de aandacht is ontschoten. Vervolgens kan een herinneringsbrief gestuurd worden, eventueel gevolgd door een officiële juridische aanmaning. Voor de verdere procedure is het zeer verstandig om een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen.

De rol van een advocaat

Een advocaat kan het geschil uitpluizen en nagaan wat er precies aan de hand is. Vervolgens kan hij of zij op de geschilpunten reageren. Is de afnemer het niet eens met de kwaliteit van het geleverde? Of wil de afnemer liever een betalingsregeling treffen? De advocaat weet wat voor gevolgen dit precies moet hebben en kan dan ook de beste regeling voorstellen op basis van de relevante feiten. Veelal zijn de kosten die de advocaat maakt volledig of deels te verhalen op de niet betalende partij, zodat er voor de ondernemer zelf weinig kosten bij komen kijken.

Advocaat nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in openstaande facturen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de openstaande facturen advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren voor een openstaande factuur

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN