•  
     

26 ontnemingsmaatregel advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Ontnemingsmaatregel advocaten

GESPECIALISEERDE ONTNEMINGSMAATREGEL ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde ontnemingsmaatregel advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat ontnemingsmaatregel

Krijgt u te maken met een ontnemingsmaatregel en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ontnemingsrecht als expertise. Het ontnemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een ontnemingsmaatregel.

Wat is een ontnemingsmaatregel?

Een maatregel in het strafrecht is de zogenaamde ontnemingsmaatregel. Hierbij neemt de rechter af wat onrechtmatig, dus oneerlijk, is verdiend. Denk bijvoorbeeld aan oplichting of de handel in drugs. Het geld dat hiermee is verdiend, kan door de rechter worden ontnomen. Het geld moet dan worden terugbetaald.

Procedure van ontnemingsmaatregel

Wanneer er beslag is gelegd op spullen en geld, dan kan dit mogelijk gebruikt worden voor de betaling in de ontnemingsmaatregel. Is dat niet het geval, dan wordt door het CJIB een brief verstuurd waarin staat dat het een ontnemingsmaatregel betreft. Wordt dit betaald, dan is de kous daarmee in principe af. Wordt niet tijdig betaald en wordt ook geen betalingsregeling getroffen? Dan zal een deurwaarder langs komen om ervoor te zorgen dat er alsnog betaald wordt. Eventueel zal de deurwaarder hiertoe spullen meenemen om deze te verkopen om zo de schuld te voldoen. Wordt nu alsnog niet alles betaald, kan de officier van justitie aan de rechter toestemming vragen om de wanbetaler vast te zetten in de gevangenis. Er moet dan alsnog betaald worden, dus het is niet zo dat na het vastzitten de schuld wordt kwijtgescholden.

Onderneem op tijd actie!

Het is erg belangrijk dat er op tijd actie wordt ondernomen, ook wanneer wordt gemeend dat de ontnemingsmaatregel ten onrechte is opgelegd. Het CJIB doet er alles aan om te zorgen dat het geld uiteindelijk betaald wordt, waarbij zoals gezegd zelfs vastzetting in de gevangenis kan volgen. Laat dus altijd een advocaat van Advocatenkantoren.nl spoedig bezwaar indienen wanneer de maatregel onterecht zou zijn.

Ontnemingsmaatregel advocaat nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in ontnemingsmaatregel procedures in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren ontnemingsmaatregel procedure

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ontnemingsmaatregel advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN