•  
     

28 ontnemingsrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Ontnemingsrecht advocaten

GESPECIALISEERDE ONTNEMINGSRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een gespecialiseerde ontnemingsrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van ontnemingsrecht advocaten voor een ontnemingszaak.

Advocaat ontnemingsrecht

Heeft u te maken met een ontnemingszaak en zoekt u hiervoor een ontnemingsrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ontnemingsrecht als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen vereist is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van ontnemingsrecht zaken.

Wat is ontnemingsrecht?

Met ontnemingsrecht wordt een procedure bedoeld waarbij de overheid onrechtmatig verkregen voordeel wil afnemen. De bedoeling daarvan is om een duidelijk signaal af te geven dat misdaad niet loont. Het zou immers eigenaardig zijn als iemand een misdrijf pleegt, daar vele sommen geld mee verdiend heeft, een straf uitzit en vervolgens dat onrechtmatig verkregen geld mag houden.

De ontnemingsrechtsmaatregel

De overheid mag niet zomaar iets ontnemen, de rechter moet daar toestemming voor geven. Dat gebeurt met een zogenaamde ontnemingsrechtsmaatregel. Hierbij wordt aan de veroordeelde de verplichting opgelegd om aan de Staat een geldbedrag te betalen, waarmee het onrechtmatig verkregen voordeel weer wordt afgenomen.

Grote gevolgen bij ontneming

Wanneer een veroordeelde de ontnemingsrechtmaatregel opgelegd krijgt, kan dat grote gevolgen hebben. Veelal heeft de overheid het voordeel erg optimistisch ingeschat en het kan ook zo zijn dat de veroordeelde het onrechtmatig verkregen voordeel al zelf niet meer heeft. Hij wil misschien zijn leven weer opbouwen en wordt daarbij ernstig gehinderd door de maatregel. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl weet precies hoe de ontnemingsrechtsmaatregel in elkaar zit en kan de nadelige effecten proberen te beperken door voor uw rechten op te komen. Daarmee krijgt de veroordeelde de kans om zijn leven weer op te pakken, wat uiteindelijk ook zeker in het belang van de maatschappij zal zijn.

Ontnemingsrechtsmaatregel advocaat nodig?

De vertoonde terbeschikkingstelling specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het strafrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de ontnemingsrecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat gespecialiseerd in ontnemingsrecht.

Ontnemingsrecht advocaten en advocatenkantoren

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar als u vragen heeft over ontnemingsrecht of als u op zoek bent naar juridische ondersteuning als een ontnemingsrechtsmaatregel is opgelegd. Vergelijk de ontnemingsrecht advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend deskundige ontnemingsrecht advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN