10 onterechte incasso advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Guus Boogaard Specialist
Guus Boogaard
Meesters van Zaken Advocatuur
Prinsessenhof 14, 4141 EG, Leerdam
Profiel Contact 170,00 p/u
Diederik Briedé Specialist
Diederik Briedé
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u
Koen Wools Specialist
Chantal Beens
Chantal Beens
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Peter Jans
Peter Jans
Jans Company Law Firm
Leonard Springerlaan 19, 9727 KB, Groningen
Profiel Contact 190,00 p/u
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Profiel Contact 205,00 p/u
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 265,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Onterechte incasso advocaten

GESPECIALISEERDE ONTERECHTE INCASSO ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor een onterechte incasso? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde incasso advocaten.

Advocaat onterechte incasso

Krijgt u te maken met een onterechte incasso en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde incasso advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met incassorecht als expertise. Het incassorecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een onterechte incasso.

Onterechte incasso

Het kan gebeuren dat een incasso onterecht heeft plaatsgevonden. Het gaat dan om een automatische afschrijving bij de bank zonder dat u hiervoor toestemming hebt gegeven. Is dit het geval, dan hebt u gedurende een bepaalde tijd de mogelijkheid om het geld terug te boeken. Dit noemt men ook wel storneren.

Storneren van een onterechte incasso

Is onterecht geld afgeschreven, dan hebt u tegenwoordig maarliefst dertien maanden de tijd om de incasso te storneren. U kunt dit vaak eenvoudig zelf regelen via internetbankieren en soms ook via mobiel bankieren. De bank haalt dan het geld weer terug.

Consequenties van storneren

Wanneer u een incasso storneert, haalt u de betaling terug. Dat kan erg handig zijn wanneer u zeker weet dat u geen toestemming hebt gegeven voor een betaling. Let hiermee wel op, want soms bestaat wel degelijk een verplichting tot betaling. Bent u het niet eens met een bepaalde factuur? Dan is het niet altijd verstandig om te storneren, maar kunt u beter klagen over de factuur. Door de betaling in te trekken maakt u de weg vrij voor een incassoprocedure waarbij de deurwaarder er zelfs aan te pas kan komen om de vordering te innen. Let dus altijd goed op als u een incasso storneert. Informeer hierom altijd bij een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl naar de mogelijke gevolgen van storneren. Zij kunnen bovendien aangeven wat de aan te raden weg is in dergelijke situaties.

Advocaat nodig voor een onterechte incasso?

De vertoonde specialisten in onterechte incasso's staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in onterechte incasso's in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de onterechte incasso advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren voor een onterechte incasso

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend onterechte incasso advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •