2 aanbestedingsrecht advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Greetje Fimerius Specialist
Greetje Fimerius
Maasdam Broers Fischer Advocaten
Laan van Vredenoord 19, 2289 DA, Rijswijk (Landelijk actief)
Anke Stellingwerff Beintema Specialist
Anke Stellingwerff Beintema
Maasdam Broers Fischer Advocaten
Laan van Vredenoord 19, 2289 DA, Rijswijk (Landelijk actief)
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Aanbestedingsrecht advocaten

GESPECIALISEERDE AANBESTEDINGSRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat aanbestedingsrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten aanbestedingsrecht in uw regio.

Advocaat aanbestedingsrecht

Heeft u te maken met het aanbestedingsrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde aanbestedingsrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met aanbestedingsrecht als expertise. Het aanbestedingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die gespecialiseerd zijn in het aanbestedingsrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van aanbestedingssrecht.

Wat is aanbestedingsrecht?

Wanneer de overheid een opdracht open heeft staan, is het onder bepaalde voorwaarden verplicht om de opdracht aan te besteden. Iedereen kan dan een offerte opsturen waarna de overheid kan besluiten wie de opdracht krijgt.

Zelf gebruik maken van het aanbestedingsrecht

Steeds meer ondernemingen kiezen er voor om zelf ook opdracht aan te besteden. Daarmee garanderen ze dat er meerdere inschrijvers een offerte insturen die dan dus ook met elkaar concurreren. De opdrachtgever kan vervolgens kiezen voor de laagste prijs of op basis van andere factoren kiezen voor een bepaalde opdrachtnemer. Ook wordt hiermee belangenverstrengeling voorkomen. Er wordt immers niet meer gekozen voor de onderneming die altijd al de opdrachten voor het bedrijf uitvoert, maar voor een onderneming die als beste uit de bus komt.

Oneerlijke aanbestedingen in het aanbestedingsrecht

Helaas kan het voorkomen dat een onderneming meent onrechtvaardig te zijn behandeld binnen het aanbestedingsrecht. Het kan zijn dat u hebt ingeschreven voor een aanbesteding en de opdracht naar een concurrent gaat, terwijl u meent dat de opdracht naar u had moeten gaan. Misschien zijn er aanvullende voorwaarden gesteld waar u juist wel en de gekozen opdrachtnemer juist niet aan voldoet. Vaak is er na het bekendmaken van wie de opdracht heeft ‘gewonnen’ (hem is de opdracht ‘gegund’) een korte periode om in bezwaar en beroep te gaan. Het is dan ook van belang om op Advocatenkantoren.nl een advocaat te kiezen die van de hoed en de rand weet en de juiste procedures kan volgen. Veelal is er veel geld gemoeid met een aanbesteding, zodat het zaak is snel te handelen en daarbij ook zeker de juiste procedures te volgen.

Wanneer u in het gelijk wordt gesteld kan het zijn dat u alsnog de opdracht gegund krijgt, maar het kan ook zijn dat de opdracht dan reeds is uitgevoerd waardoor een schadevergoeding eerder in beeld kan komen. Ook wanneer u meent dat ten onrechte een opdracht niet is uitbesteed, kunt u bij een advocaat terecht.

Advocaat aanbestedingsrecht nodig?

De vertoonde aanbestedingsrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het aanbestedingsrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uw aanvraag zal vervolgens worden beoordeeld. Onze juridische medewerkers kunnen telefonisch contact met u opnemen om uw zaak te bespreken. Twijfelt u over welke advocaat u moet kiezen of staan er geen advocaten vermeld? Vul dan het helpdesk formulier in, zodat wij u verder kunnen helpen met het vinden van een geschikte advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren aanbestedingsrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren aanbestedingsrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde aanbestedingsrecht advocaten.

Specialismen

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •