•  
     

27 milieudelicten advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Milieudelicten advocaten

GESPECIALISEERDE MILIEUDELICTEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in milieudelicten? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde milieudelicten advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat milieudelict

Heeft u te maken met een milieudelict en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde milieudelicten advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met milieudelicten als expertise. Het milieustrafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het milieudelicten. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van milieudelicten.

Wat zijn milieudelicten?

Milieuwetgeving is erg complex. Dat komt met name omdat de delicten niet alleen in het Wetboek van Strafrecht, maar op tal van andere plaatsen terug te vinden zijn. Iemand die bijvoorbeeld werkzaam is in de transportsector en zich bezig houdt met gevaarlijke stoffen, moet van talloze wetten en regels op de hoogte blijven. Er is veel Europese wetgeving waar men kennis van moet hebben. Gelukkig zijn de gespecialiseerde advocaten van Advocatenkantoren.nl perfect op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving en kunnen ze u adviseren over een werkwijze en ook bij een eventuele verdenking uw belangen behartigen en u op een zorgvuldige wijze verdedigen.

Milieudelicten in het strafrecht

Er zijn tal van milieudelicten terug te vinden in het strafrecht; sommige zijn wat meer voor de hand liggend dan andere. Denk bijvoorbeeld aan geluidshinder, asbest, natuurbescherming, verontreiniging van oppervlaktewater, vervoer van chemische stoffen, en ga zo maar door.

Straffen bij begaan van milieudelicten

Bij overtreding van de milieuwetgeving zal veelal een (bestuurlijke) boete worden opgelegd, zeker wanneer het gaat om het handelen van een bedrijf. In geval van zware milieudelicten kan echter een bijkomende straf worden opgelegd. Te denken valt aan het stilleggen van de onderneming voor een bepaalde tijd of strafrechtelijke vervolging van de bestuurders. Houd u daarom altijd aan de wet- en regelgeving en laat u eventueel tijdig bijstaan door ervaren advocaten met kennis van zaken.

Advocaat milieudelicten nodig?

De vertoonde milieudelicten specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het milieudelicten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de milieudelict advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat milieudelicten.

Advocaten en advocatenkantoren milieudelicten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren milieudelicten op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde milieudelicten advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN