•  
     

25 bodemverontreiniging advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Bodemverontreiniging advocaten

GESPECIALISEERDE BODEMVERONTREINIGING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in bodemverontreiniging? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde bodemverontreiniging advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat bodemverontreiniging

Krijgt u te maken met bodemverontreiniging en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde bodemverontreiniging advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met bodemverontreiniging als expertise. Het milieustrafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in bodemverontreiniging. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van bodemverontreiniging.

Wat is bodemverontreiniging?

Wanneer ernstige bodemverontreiniging wordt ontdekt, kan dat met veel kosten gepaard gaan. De verontreiniging moet immers worden opgeruimd; de bodem moet worden gereinigd en dat is erg duur. De vraag rijst dan ook al snel op wie de aansprakelijke persoon is. Zeker wanneer de grond recentelijk is verkocht of er meerdere partijen bij de grond betrokken zijn, kan dat een lastig vraagstuk opleveren.

Veel wet- en regelgeving

Bij het reinigen van de bodem komt veel wet- en regelgeving aan de orde. De grond moet op de juiste manier gereinigd worden; wanneer dat niet op de juiste manier geschiedt, kan dat in een later stadium voor veel kosten zorgen. Bovendien is het wijselijk om door een advocaat van Advocatenkantoren.nl te laten uitzoeken wie verantwoordelijk is voor de sanering. De kosten voor sanering zijn immers fors, temeer omdat er tal van onderzoeken aan vooraf gaan en ook achteraf nog allerlei onderzoeken uitgevoerd moeten worden.

Veelal complexe materie

Omdat er zoveel partijen bij bodemverontreiniging betrokken kunnen zijn en het veelal aan de buitenkant niet is te zien wie de veroorzaker van de verontreiniging is, is het raadzaam om een advocaat in te schakelen. Hij of zij heeft verstand van zaken en kan uitzoeken wie juridisch aansprakelijk is voor de sanering.

Advocaat bodemverontreiniging nodig?

De vertoonde bodemverontreiniging specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in bodemverontreiniging in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de bodemverontreiniging advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat bodemverontreiniging.

Advocaten en advocatenkantoren bodemverontreiniging

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bodemverontreiniging op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde bodemverontreiniging advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN