8 milieustrafrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Kaylee Meijer
Kaylee Meijer
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
  • Rechtsgebieden: Strafrecht
  • "‘Doen wat je zegt, en zeggen wat je doet’"
Profiel Contact 180,00 p/u
Richard van der Weide Specialist
Richard van der Weide
Advocatenkantoor Van der Weide
Johannes Verhulststraat 113-hs, 1071 MZ, Amsterdam
Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Rick Ansems
Rick Ansems
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 195,00 p/u
Maurice Stassen Specialist
Maurice Stassen
Linssen cs Advocaten
Willem II Straat 29A, 5038 BA, Tilburg
Profiel Contact 200,00 p/u
Katinka Bovens
Katinka Bovens
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 250,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 175,00 p/u
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
  • Rechtsgebieden: Strafrecht, Pro Deo
  • "Je moet niet in elke kans een probleem zien, maar juist de kans in het probleem"
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Milieustrafrecht advocaten

GESPECIALISEERDE MILIEUSTRAFRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat milieustrafrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten milieustrafrecht.

Advocaat milieustrafrecht

Heeft u te maken met milieustrafrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde milieustrafrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met milieustrafrecht als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het milieustrafrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van milieustrafrecht.

Wat is milieustrafrecht?

Het milieustrafrecht lijkt misschien alsof het een bepaald deel van het strafrecht is, maar dat is het in feite niet. In het reguliere Wetboek van Strafrecht, waarin ook alle klassieke overtredingen en misdrijven staan, staan enkele delicten die zien op het milieu. Deze delicten worden gezien als het milieustrafrecht. Er zijn echter nog meer bepalingen die onder het milieustrafrecht kunnen worden gevat. Zo is er op dit rechtsgebied veel Europese regelgeving om te voorkomen dat in het ene land het milieu zeer goed wordt verzorgd, terwijl men in het andere land nergens naar omkijkt. Het positieve effect in het ene land zou dan teniet worden gedaan door het negatieve effect in het andere land.

Welke delicten vind je in het milieustrafrecht?

Zoals gezegd omvat het milieustrafrecht alle delicten die betrekking hebben op het milieu. U kunt dan denken aan het lozen van afvalstoffen in het milieu, het illegaal kappen van bomen of het vervoeren van gevaarlijke stoffen zonder dat daarvoor een vergunning is verleend. Veel bouw- en transportbedrijven kunnen te maken krijgen met het milieustrafrecht en willen uiteraard een veroordeling voorkomen.

Zowel preventief als reactief

Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan zowel preventief als reactief worden ingezet. Dat houdt in dat de advocaten ook de huidige procedures en gang van zaken kunnen doorlichten om te controleren of aan alle relevante wet- en regelgeving wordt voldaan. Uiteraard kunnen zij u ook met raad en daad terzijde staan wanneer er sprake is van een verdenking.

Advocaat milieustrafrecht nodig?

De vertoonde milieustrafrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het milieustrafrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de milieustrafrecht advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren milieustrafrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren milieustrafrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend milieustrafrecht advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •