11 lijfsdwang advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Guus Boogaard Specialist
Guus Boogaard
Meesters van Zaken Advocatuur
Prinsessenhof 14, 4141 EG, Leerdam
Profiel Contact 170,00 p/u
Diederik Briedé Specialist
Diederik Briedé
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u
Koen Wools Specialist
Chantal Beens
Chantal Beens
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Peter Jans
Peter Jans
Jans Company Law Firm
Leonard Springerlaan 19, 9727 KB, Groningen
Profiel Contact 190,00 p/u
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Profiel Contact 205,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 265,00 p/u
Danish Siddiqui
Danish Siddiqui
Forsyte Advocaten
Vredehofweg 70, 3062 ES, Rotterdam
Profiel Contact 275,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Lijfsdwang advocaten

GESPECIALISEERDE LIJFSDWANG ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde lijfsdwang advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat lijfsdwang

Krijgt u te maken met lijfsdwang of wilt u lijfsdwang op iemand toepassen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met incassorecht als expertise. Het incassorecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij lijfsdwang.

Wat is lijfsdwang?

Lijfsdwang betekent dat iemand die niet aan zijn verplichtingen voldoet, wordt opgesloten. Het is een civiele maatregel, wat inhoudt dat het niet gericht is op bestraffing. Het opsluiten is dus enkel bedoeld als hoge druk om iemand aan te zetten alsnog aan zijn verplichtingen te voldoen. Het moment waarop iemand alsnog aan de verplichtingen voldoet, is dus tevens het moment dat die persoon wordt vrijgelaten. Hij wordt niet opgesloten ter bestraffing van de niet nakoming.

Wanneer kan lijfsdwang worden toegepast?

Omdat het een zware maatregel betreft, moet uiteraard aan een aantal voorwaarden zijn voldaan. Men komt niet zomaar toe aan lijfsdwang; er moet wel echt wat aan de hand zijn. Daarom moeten de gebruikelijke middelen om over te gaan tot executie van een vonnis uitgeput zijn. Een schuldeiser moet dus eerst middelen als beslag hebben geprobeerd, of duidelijk moet zijn dat dit ook niet zal helpen. Er moet daarnaast sprake zijn van een vonnis waaraan niet wordt voldaan. Tevens moet de schuldenaar wel in staat zijn om redelijkerwijs aan het vonnis te kunnen voldoen. Wanneer iemand niet meer kan nakomen, kan er ook geen lijfsdwang worden toegepast. Ten slotte moet de prestatie niet gericht zijn op betaling van een geldsom, tenzij het gaat om een uitkering voor levensonderhoud (zoals alimentatie).

Lijfsdwang toepassen

Wilt u lijfsdwang laten toepassen, of wordt u misschien bedreigd met lijfsdwang? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met een van de deskundige lijfsdwang advocaten van Advocatenkantoren.nl. Zij kunnen perfect nagaan wat in uw situatie de beste mogelijkheden zijn.

Lijfsdwang advocaat nodig?

De vertoonde lijfsdwang specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in lijfsdwangen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de lijfsdwang advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren lijfsdwang

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend lijfsdwang advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •