•  
     

8 lijfsdwang advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Lijfsdwang advocaten

GESPECIALISEERDE LIJFSDWANG ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde lijfsdwang advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat lijfsdwang

Krijgt u te maken met lijfsdwang of wilt u lijfsdwang op iemand toepassen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met incassorecht als expertise. Het incassorecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij lijfsdwang.

Wat is lijfsdwang?

Lijfsdwang betekent dat iemand die niet aan zijn verplichtingen voldoet, wordt opgesloten. Het is een civiele maatregel, wat inhoudt dat het niet gericht is op bestraffing. Het opsluiten is dus enkel bedoeld als hoge druk om iemand aan te zetten alsnog aan zijn verplichtingen te voldoen. Het moment waarop iemand alsnog aan de verplichtingen voldoet, is dus tevens het moment dat die persoon wordt vrijgelaten. Hij wordt niet opgesloten ter bestraffing van de niet nakoming.

Wanneer kan lijfsdwang worden toegepast?

Omdat het een zware maatregel betreft, moet uiteraard aan een aantal voorwaarden zijn voldaan. Men komt niet zomaar toe aan lijfsdwang; er moet wel echt wat aan de hand zijn. Daarom moeten de gebruikelijke middelen om over te gaan tot executie van een vonnis uitgeput zijn. Een schuldeiser moet dus eerst middelen als beslag hebben geprobeerd, of duidelijk moet zijn dat dit ook niet zal helpen. Er moet daarnaast sprake zijn van een vonnis waaraan niet wordt voldaan. Tevens moet de schuldenaar wel in staat zijn om redelijkerwijs aan het vonnis te kunnen voldoen. Wanneer iemand niet meer kan nakomen, kan er ook geen lijfsdwang worden toegepast. Ten slotte moet de prestatie niet gericht zijn op betaling van een geldsom, tenzij het gaat om een uitkering voor levensonderhoud (zoals alimentatie).

Lijfsdwang toepassen

Wilt u lijfsdwang laten toepassen, of wordt u misschien bedreigd met lijfsdwang? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met een van de deskundige lijfsdwang advocaten van Advocatenkantoren.nl. Zij kunnen perfect nagaan wat in uw situatie de beste mogelijkheden zijn.

Lijfsdwang advocaat nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in lijfsdwang zaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat lijfsdwang.

Advocaten en advocatenkantoren lijfsdwang

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde lijfsdwang advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN