12 incassotraject advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Wim Litjens Specialist

Incassotraject advocaten

GESPECIALISEERDE INCASSOTRAJECT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde incassotraject advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde incasso advocaten.

Advocaat incassotraject

Krijgt u te maken met een incassotraject en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde incasso advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met incassorecht als expertise. Het incassorecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een incassotraject.

Wat is een incassotraject?

Een incassotraject kan uit twee gedeelten bestaan. Allereerst is er het minnelijke incassotraject, daarna is er eventueel het gerechtelijke incassotraject.

Het minnelijke incassotraject

Gedurende het minnelijke incassotraject wordt getracht buiten rechte een oplossing te vinden voor het betalingsgeschil. Duidelijk is dat er een vordering is die betaald moet worden door de schuldenaar. Het incassokantoor, de schuldeiser of de advocaat zal proberen door middel van incassobrieven de schuldenaar te bewegen over te gaan tot betaling. Indien mogelijk zal getracht worden een betalingsregeling te treffen om alsnog zoveel mogelijk van de vordering te kunnen innen.

Het gerechtelijke incassotraject

Heeft het minnelijke incassotraject geen vruchten afgeworpen, dan kan worden overgegaan op het gerechtelijke incassotraject. Dit traject vangt aan bij het uitbrengen van een dagvaarding door de deurwaarder bij de schuldenaar. Hierin staat dat de schuldenaar voor het gerecht moet verschijnen en zich moet verdedigen tegen de vordering. De schuldenaar zal moeten uitleggen waarom hij niet betaalt.

Het kan uiteraard ook zijn dat u juist gedaagde bent in een incassoprocedure. Het is in die gevallen altijd zeer verstandig om een advocaat van Advocatenkantoren.nl in de arm te nemen. Wanneer u niet komt opdagen, zal de vordering vrijwel altijd bij verstek worden goedgekeurd, waarna u vrijwel niet meer onder betaling uit kan komen. Laat het daar dus niet op aankomen en onderneem tijdig actie!

Incassotraject advocaat nodig?

De vertoonde incassotraject specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in incassotrajecten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de incassotraject advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren incassotraject

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend incassotraject advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN