12 incassoprocedure advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Wim Litjens Specialist

Incassoprocedure advocaten

GESPECIALISEERDE INCASSOPROCEDURE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde incassoprocedure advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde incassoprocedure advocaten.

Advocaat incassoprocedure

Wilt u een incassoprocedure starten of krijgt u te maken met een incassoprocedure? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met incassorecht als expertise. Het incassorecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij incassoprocedures.

Wat is een incassoprocedure?

Wanneer klanten niet op tijd betalen, is het mogelijk om een incassoprocedure te starten. U kunt dat allemaal zelf doen, u kunt het ook uitbesteden aan een advocaat van Advocatenkantoren.nl. U hebt er dan zelf geen omkijken meer naar.

De eerste persoonlijke stappen

Het is aan te raden om eerst persoonlijk contact op te nemen met een wanbetaler. Is er misschien een reden dat er te laat wordt betaald? Of is er misschien juist helemaal geen reden en is de wanbetaler het gladweg vergeten? Stelt u zich in dit stadium ook open voor een betalingsregeling. Soms kan iemand op dit moment niet betalen, maar kunnen er wel afspraken worden gemaakt over toekomstige betalingen. Zo weet u zeker dat de kans op verhaal zo groot mogelijk wordt.

Juridische stappen

Als de persoonlijke stappen niet helpen, is het tijd voor juridische stappen. Hierbij moet aan een heel scala aan regels worden voldaan. De brieven moeten de juiste inhoud hebben, de wanbetaler moet diverse termijnen hebben om te betalen en de vorderingen moeten uiteraard opeisbaar zijn en niet verjaren. Kortom: het incasseren van een vordering kan nog behoorlijk lastig zijn. Schakel daarom altijd een ervaren advocaat in. Zo weet je zeker dat de kans op het krijgen van het geld zo groot mogelijk wordt. Het voordeel is ook nog eens dat bij een veroordeling door de rechter de wanbetaler de kosten geheel of grotendeels moet vergoeden, zodat het u als crediteur veelal weinig tot niets hoeft te kosten om een procedure aan te spannen tegen een wanbetaler.

Incassoprocedure advocaat nodig?

De vertoonde incassoprocedure specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in incassoprocedures in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de incassoprocedure advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren incassoprocedure

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend incassoprocedure advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN