•  
     

10 incassoprocedure advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Incassoprocedure advocaten

GESPECIALISEERDE INCASSOPROCEDURE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde incassoprocedure advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde incassoprocedure advocaten.

Advocaat incassoprocedure

Wilt u een incassoprocedure starten of krijgt u te maken met een incassoprocedure? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met incassorecht als expertise. Het incassorecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij incassoprocedures.

Wat is een incassoprocedure?

Wanneer klanten niet op tijd betalen, is het mogelijk om een incassoprocedure te starten. U kunt dat allemaal zelf doen, u kunt het ook uitbesteden aan een advocaat van Advocatenkantoren.nl. U hebt er dan zelf geen omkijken meer naar.

De eerste persoonlijke stappen

Het is aan te raden om eerst persoonlijk contact op te nemen met een wanbetaler. Is er misschien een reden dat er te laat wordt betaald? Of is er misschien juist helemaal geen reden en is de wanbetaler het gladweg vergeten? Stelt u zich in dit stadium ook open voor een betalingsregeling. Soms kan iemand op dit moment niet betalen, maar kunnen er wel afspraken worden gemaakt over toekomstige betalingen. Zo weet u zeker dat de kans op verhaal zo groot mogelijk wordt.

Juridische stappen

Als de persoonlijke stappen niet helpen, is het tijd voor juridische stappen. Hierbij moet aan een heel scala aan regels worden voldaan. De brieven moeten de juiste inhoud hebben, de wanbetaler moet diverse termijnen hebben om te betalen en de vorderingen moeten uiteraard opeisbaar zijn en niet verjaren. Kortom: het incasseren van een vordering kan nog behoorlijk lastig zijn. Schakel daarom altijd een ervaren advocaat in. Zo weet je zeker dat de kans op het krijgen van het geld zo groot mogelijk wordt. Het voordeel is ook nog eens dat bij een veroordeling door de rechter de wanbetaler de kosten geheel of grotendeels moet vergoeden, zodat het u als crediteur veelal weinig tot niets hoeft te kosten om een procedure aan te spannen tegen een wanbetaler.

Incassoprocedure advocaat nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in incassoprocedures in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren incassoprocedure

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde incassoprocedure advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN