29 huurverhoging advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Salima Ouald Chaib
Salima Ouald Chaib
Lima Advocatuur
Kraanspoor 50, 1033 SE, Amsterdam
Profiel Contact 175,00 p/u
Guus Boogaard Specialist
Guus Boogaard
Meesters van Zaken Advocatuur
Prinsessenhof 14, 4141 EG, Leerdam
Profiel Contact 170,00 p/u
Marten van Buiten Specialist
Marten van Buiten
Spectrum Advocaten
Van Eedenstraat 7, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 240,00 p/u
Ronald Zwiers Specialist
Ronald Zwiers
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Profiel Contact 250,00 p/u
Diederik Briedé Specialist
Diederik Briedé
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u
Jochem van den Bosch Specialist
Jochem van den Bosch
Insight Legal
Rembrandtlaan 31, 3723 BG, Bilthoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Koen Wools Specialist
Irene Epe
Irene Epe
Spectrum Advocaten
Van Eedenstraat 7, 2012 EL, Haarlem
Bianca Hampsink Specialist
Bianca Hampsink
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Profiel Contact 200,00 p/u
Koen Wanders Specialist
Koen Wanders
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam

Huurverhoging advocaten

GESPECIALISEERDE HUURVERHOGING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in huurverhogingen? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde huurverhoging advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat huurverhoging

Heeft u te maken met een huurverhoging en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde huurverhoging advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met huurverhogingen als expertise. Het huurrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in huurverhogingen. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een huurverhoging.

Huurverhoging

In de huurovereenkomst staat vastgelegd wat de wederzijdse verplichtingen tussen huurder en verhuurder zijn. Hierin is ook de huurprijs terug te vinden. Maar wat nu als de verhuurder de huur omhoog bijstelt? Mag dat zomaar? En tot welke hoogte? Bij een huurverhoging kunnen tal van vragen de kop opsteken die beantwoord kunnen worden door de advocaten van Advocatenkantoren.nl.

Mag een huurverhoging zomaar worden doorgevoerd?

Een verhuurder mag de huurverhoging niet naar eigen inzicht omhoog bijstellen. Hij moet binnen een bepaalde bandbreedte blijven. De mogelijkheden om huur te verhogen, staan in de wet beschreven. De verhuurder moet zich daar aan houden. Hebt u als huurder te maken met een huurverhoging? Laat dan een ervaren huurrecht advocaat nakijken of de huurverhoging wel door de beugel kan. Is dat niet zo, dan kunt u tegen de huurverhoging bezwaar maken. Ook wanneer u verhuurder bent, kan het raadzaam zijn om de huurverhoging door een advocaat te laten goedkeuren. Zo weet u zeker dat u niet met problemen te maken krijgt omdat u zeker weet dat de huurverhoging wettelijk is toegestaan.

Geschillen na een huurverhoging

Een huurverhoging kan met veel geschillen gepaard gaan. Het is daarom altijd aan te raden om een huurverhoging niet zonder reden door te voeren, maar goed uit te (laten) zoeken of de huurverhoging wettelijk door de beugel kan. Dat voorkomt spanningen tussen huurder en verhuurder.

Huurverhoging advocaat nodig?

De vertoonde huurverhoging specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in huurverhogingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de huurverhoging advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren huurverhoging

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren huurverhoging op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend huurverhoging advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN