20 huursubsidie / huurtoeslag advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Koen Wanders Specialist
Koen Wanders
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam
Faya Amien
Faya Amien
Forsyte Advocaten
Admiraliteitskade 72, 3063 ED, Rotterdam
Profiel Contact 225,00 p/u
Roxy de Weijer Specialist
Roxy de Weijer
NIVOX Advocaten
Boerhaavelaan 40, 2713 HX, Zoetermeer
Profiel Contact 265,00 p/u
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u
Jochem van den Bosch Specialist
Marc Houben
Marc Houben
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 275,00 p/u

Huursubsidie / huurtoeslag advocaten

GESPECIALISEERDE HUURSUBSIDIE / HUURTOESLAG ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde huursubsidie advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten huurtoeslag.

Heeft u een probleem met huursubsidie en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde huurtoeslag advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met huurtoeslag als expertise. Het huurrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot huursubsidies. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van huurtoeslag.

Huursubsidie / huurtoeslag

De huurtoeslag, ook wel huursubsidie genoemd, is een inkomensafhankelijke toeslag om huurders tegemoet te komen in het betalen van de huurkosten. De toeslag is in het leven geroepen voor huurders die eigenlijk een te gering inkomen hebben om de huur te betalen en daarnaast nog rond te kunnen komen.

Heb ik recht op huursubsidie?

De regels voor de huursubsidie zijn enorm complex en veranderen voortdurend. Om in aanmerking te komen voor huurtoeslag, moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Allereerst moet sprake zijn van de huur van een zelfstandige woonruimte. De huurder moet ouder zijn dan 18 jaar. De rekenhuur moet zich binnen een bepaalde marge bevinden; grofweg tussen de 200 en 700 euro. Verder mag het inkomen niet te hoog zijn en mag men ook niet teveel vermogen hebben. Aan al deze eisen zijn weer tal van uitzonderingen en aanvullingen opgenomen, bijvoorbeeld voor gehandicapten, ouderen en grote gezinnen.

In beroep tegen huurtoeslag

Het kan voorkomen dat u meent ten onrechte geen huursubsidie te krijgen. Ook kunt u bezwaar indienen wanneer de huur net boven de grens van de huurtoeslag komt. Neem daarom in dergelijke gevallen contact op met een advocaat die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden. Ook kunt u bij hem of haar terecht wanneer u net boven het maximum aan inkomen zit, omdat er vaak mogelijkheden zijn om het inkomen iets te verlagen en er zo soms honderden euro’s op vooruit te gaan.

Advocaat huurtoeslag nodig?

De vertoonde huursubsidie/huurtoeslag specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in huursubsidies en huurtoeslagen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de huursubsidie advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren huursubsidie

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren huursubsidie op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN