•  
     

3 huursubsidie / huurtoeslag advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Huursubsidie / huurtoeslag advocaten

GESPECIALISEERDE HUURSUBSIDIE / HUURTOESLAG ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde huursubsidie advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten huurtoeslag.

Heeft u een probleem met huursubsidie en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde huurtoeslag advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met huurtoeslag als expertise. Het huurrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot huursubsidies. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van huurtoeslag.

Huursubsidie / huurtoeslag

De huurtoeslag, ook wel huursubsidie genoemd, is een inkomensafhankelijke toeslag om huurders tegemoet te komen in het betalen van de huurkosten. De toeslag is in het leven geroepen voor huurders die eigenlijk een te gering inkomen hebben om de huur te betalen en daarnaast nog rond te kunnen komen.

Heb ik recht op huursubsidie?

De regels voor de huursubsidie zijn enorm complex en veranderen voortdurend. Om in aanmerking te komen voor huurtoeslag, moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Allereerst moet sprake zijn van de huur van een zelfstandige woonruimte. De huurder moet ouder zijn dan 18 jaar. De rekenhuur moet zich binnen een bepaalde marge bevinden; grofweg tussen de 200 en 700 euro. Verder mag het inkomen niet te hoog zijn en mag men ook niet teveel vermogen hebben. Aan al deze eisen zijn weer tal van uitzonderingen en aanvullingen opgenomen, bijvoorbeeld voor gehandicapten, ouderen en grote gezinnen.

In beroep tegen huurtoeslag

Het kan voorkomen dat u meent ten onrechte geen huursubsidie te krijgen. Ook kunt u bezwaar indienen wanneer de huur net boven de grens van de huurtoeslag komt. Neem daarom in dergelijke gevallen contact op met een advocaat die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden. Ook kunt u bij hem of haar terecht wanneer u net boven het maximum aan inkomen zit, omdat er vaak mogelijkheden zijn om het inkomen iets te verlagen en er zo soms honderden euro’s op vooruit te gaan.

Advocaat huurtoeslag nodig?

De vertoonde huursubsidie specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in huurtoeslag in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de huursubsidie advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende huursubsidie advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren huursubsidie

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren huursubsidie op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde huurtoeslag advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN