32 huurkoop advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jochem van den Bosch Specialist
Jochem van den Bosch
Insight Legal
Rembrandtlaan 31, 3723 BG, Bilthoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Guus Boogaard Specialist
Guus Boogaard
Meesters van Zaken Advocatuur
Prinsessenhof 14, 4141 EG, Leerdam
Profiel Contact 190,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 250,00 p/u
Koen Wanders Specialist
Koen Wanders
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam
Johan Honders
Johan Honders
Citylex!
Westblaak 92, 3012 KM, Rotterdam
Profiel Contact 210,00 p/u
Ronald Zwiers Specialist
Ronald Zwiers
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Profiel Contact 250,00 p/u
Maarten Blok
Maarten Blok
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Bert Jans
Bert Jans
Jans Company Law Firm
Leonard Springerlaan 19, 9727 KB, Groningen
Profiel Contact 190,00 p/u
Peter Jans
Peter Jans
Jans Company Law Firm
Leonard Springerlaan 19, 9727 KB, Groningen
Profiel Contact 190,00 p/u
Kwaku Afriyieh Specialist
Kwaku Afriyieh
Vaardige Advocaat BV
Kennemerplein 20, 2011 MJ , Haarlem
Profiel Contact 250,00 p/u

Huurkoop advocaten

GESPECIALISEERDE HUURKOOP ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde huurkoop advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten bij huurkoopcontracten en constructies.

Krijgt u te maken met een huurkoopcontract en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde huurkoop advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met huurkoop als expertise. Het huurrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot huurkoop. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van huurkoopconstructies.

Wat is huurkoop?

Huurkoop is een vorm van kredietverschaffing. De opzet en gedachte daarvan is zodanig dat gedurende de looptijd van de huurkoop maandelijks huursommen worden betaald, waarbij na afloop van de looptijd de eigendom overgaat naar de huurder of koper.

Verschillen met lease en koop op afbetaling

Huurkoop lijkt sterk op lease en koop op afbetaling. Bij lease staat echter de huur en het gebruik van de zaak centraal. Lease eindigt niet in een overdracht van de eigendom; het object blijft eigendom van de leasemaatschappij. Bij koop op afbetaling gaat de eigendom direct al over op de koper, terwijl bij huurkoop de eigendom pas na betaling van alle termijnen overgaat op de huurkoper.

Welke variant is voor mij het beste?

Bovenstaande verschillen zijn de voornaamste verschillen. Er zijn echter veel meer subtielere verschillen die kunnen maken dat voor uw situatie de ene of juist de andere constructie beter uitkomt. Belangrijke aspect is namelijk ook de risicospreiding. Er is een risico op faillissement, een risico dat de consument niet betaalt, en ga zo maar door. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan voor u uiteenzetten wat de beste constructie is. Ook bij geschillen omtrent huurkoop kan een advocaat uitkomst bieden en een oplossing schetsen voor het probleem. Uiteraard kan de advocaat uw rechten bij de rechter behartigen.

Advocaat huurkoop nodig?

De vertoonde huurkoop specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in huurkoop in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de huurkoop advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren huurkoop

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren huurkoop op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend huurkoop advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN