•  
     

5 huurkoop advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Huurkoop advocaten

GESPECIALISEERDE HUURKOOP ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde huurkoop advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten bij huurkoopcontracten en constructies.

Krijgt u te maken met een huurkoopcontract en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde huurkoop advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met huurkoop als expertise. Het huurrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot huurkoop. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van huurkoopconstructies.

Wat is huurkoop?

Huurkoop is een vorm van kredietverschaffing. De opzet en gedachte daarvan is zodanig dat gedurende de looptijd van de huurkoop maandelijks huursommen worden betaald, waarbij na afloop van de looptijd de eigendom overgaat naar de huurder of koper.

Verschillen met lease en koop op afbetaling

Huurkoop lijkt sterk op lease en koop op afbetaling. Bij lease staat echter de huur en het gebruik van de zaak centraal. Lease eindigt niet in een overdracht van de eigendom; het object blijft eigendom van de leasemaatschappij. Bij koop op afbetaling gaat de eigendom direct al over op de koper, terwijl bij huurkoop de eigendom pas na betaling van alle termijnen overgaat op de huurkoper.

Welke variant is voor mij het beste?

Bovenstaande verschillen zijn de voornaamste verschillen. Er zijn echter veel meer subtielere verschillen die kunnen maken dat voor uw situatie de ene of juist de andere constructie beter uitkomt. Belangrijke aspect is namelijk ook de risicospreiding. Er is een risico op faillissement, een risico dat de consument niet betaalt, en ga zo maar door. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan voor u uiteenzetten wat de beste constructie is. Ook bij geschillen omtrent huurkoop kan een advocaat uitkomst bieden en een oplossing schetsen voor het probleem. Uiteraard kan de advocaat uw rechten bij de rechter behartigen.

Advocaat huurkoop nodig?

De vertoonde huurkoop specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in huurkoop in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de huurkoop advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren huurkoop

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren huurkoop op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde huurkoop advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN