•  
     

4 huurbescherming advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Huurbescherming advocaten

GESPECIALISEERDE HUURBESCHERMING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor een huurbescherming zaak? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde huurbescherming advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat huurbescherming

Heeft u te maken met huurbescherming en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met huurbescherming als expertise. Het huurrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in huurbescherming zaken. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van huurbescherming.

Wat is huurbescherming?

In Nederland genieten huurders vergaande huurbescherming. Dat houdt in dat een huurder niet zomaar de huurwoning uitgezet kan worden door de verhuurder. Deze huurbescherming geldt voor bewoners van onzelfstandige woningen (zoals bijvoorbeeld studentenkamers), maar uiteraard ook voor bewoners van zelfstandige woningen. Huurders in de particuliere sector hebben eveneens deze huurbescherming.

Geschillen tussen huurder en verhuurder

Er kunnen talloze geschillen ontstaan tussen huurder en verhuurder. Denkt u bijvoorbeeld aan het gezegde ‘koop breekt geen huur’. Dit houdt in dat zelfs wanneer de verhuurder de woning verkoopt, de huurovereenkomst niet ontbonden wordt. Zo zijn er nog tal van rechten waar huurders vaak niet goed van op de hoogte zijn. Meent u een beroep te kunnen doen op de huurbescherming? Neem dan contact op met één van de advocaten die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden. De advocaat kan met u mee denken en aangeven in hoeverre u recht hebt op huurbescherming. Eventueel kan de advocaat een procedure beginnen bij de rechtbank om uw gelijk te halen.

Ook voor de verhuurder

Ook de verhuurder kan zich bij problemen tot een advocaat wenden. Misschien geniet de huurder om een of andere reden geen bescherming en staat de verhuurder in zijn recht om bijvoorbeeld een huurder na ernstige overlast het huis uit te zetten. Ook voor verhuurders is het dus aan te raden om een advocaat in de arm te nemen.

Huurbescherming advocaat nodig?

De vertoonde huurbescherming specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in huurbescherming zaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de huurbescherming advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren huurbescherming

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren voor huurbescherming zaken op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde huurbescherming advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN