27 huurbescherming advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Jochem van den Bosch Specialist
Jochem van den Bosch
Insight Legal
Rembrandtlaan 31, 3723 BG, Bilthoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Guus Boogaard Specialist
Guus Boogaard
Meesters van Zaken Advocatuur
Prinsessenhof 14, 4141 EG, Leerdam
Profiel Contact 190,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 250,00 p/u
Koen Wanders Specialist
Koen Wanders
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam
Ronald Zwiers Specialist
Ronald Zwiers
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Profiel Contact 250,00 p/u
Maarten Blok
Maarten Blok
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Marc Houben
Marc Houben
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 275,00 p/u
Bert Jans
Bert Jans
Jans Company Law Firm
Leonard Springerlaan 19, 9727 KB, Groningen
Profiel Contact 190,00 p/u
Peter Jans
Peter Jans
Jans Company Law Firm
Leonard Springerlaan 19, 9727 KB, Groningen
Profiel Contact 190,00 p/u
Kwaku Afriyieh Specialist
Kwaku Afriyieh
Vaardige Advocaat BV
Kennemerplein 20, 2011 MJ , Haarlem
Profiel Contact 250,00 p/u
Mark Schmidt Specialist
Mark Schmidt
Advocatenkantoor Schmidt
Donker Curtiusstraat 97, 1051 MC, Amsterdam
Profiel Contact 185,00 p/u

Huurbescherming advocaten

GESPECIALISEERDE HUURBESCHERMING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor een huurbescherming zaak? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde huurbescherming advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat huurbescherming

Heeft u te maken met huurbescherming en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met huurbescherming als expertise. Het huurrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in huurbescherming zaken. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van huurbescherming.

Wat is huurbescherming?

In Nederland genieten huurders vergaande huurbescherming. Dat houdt in dat een huurder niet zomaar de huurwoning uitgezet kan worden door de verhuurder. Deze huurbescherming geldt voor bewoners van onzelfstandige woningen (zoals bijvoorbeeld studentenkamers), maar uiteraard ook voor bewoners van zelfstandige woningen. Huurders in de particuliere sector hebben eveneens deze huurbescherming.

Geschillen tussen huurder en verhuurder

Er kunnen talloze geschillen ontstaan tussen huurder en verhuurder. Denkt u bijvoorbeeld aan het gezegde ‘koop breekt geen huur’. Dit houdt in dat zelfs wanneer de verhuurder de woning verkoopt, de huurovereenkomst niet ontbonden wordt. Zo zijn er nog tal van rechten waar huurders vaak niet goed van op de hoogte zijn. Meent u een beroep te kunnen doen op de huurbescherming? Neem dan contact op met één van de advocaten die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden. De advocaat kan met u mee denken en aangeven in hoeverre u recht hebt op huurbescherming. Eventueel kan de advocaat een procedure beginnen bij de rechtbank om uw gelijk te halen.

Ook voor de verhuurder

Ook de verhuurder kan zich bij problemen tot een advocaat wenden. Misschien geniet de huurder om een of andere reden geen bescherming en staat de verhuurder in zijn recht om bijvoorbeeld een huurder na ernstige overlast het huis uit te zetten. Ook voor verhuurders is het dus aan te raden om een advocaat in de arm te nemen.

Huurbescherming advocaat nodig?

De vertoonde huurbescherming specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van huurrecht advocaten gespecialiseerd in huurbescherming in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de huurbescherming advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren huurbescherming

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren voor huurbescherming zaken op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend huurbescherming advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN