12 factuur niet betaald advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Guus Boogaard Specialist
Guus Boogaard
Meesters van Zaken Advocatuur
Prinsessenhof 14, 4141 EG, Leerdam
Profiel Contact 170,00 p/u
Diederik Briedé Specialist
Diederik Briedé
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u
Koen Wools Specialist
Chantal Beens
Chantal Beens
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Peter Jans
Peter Jans
Jans Company Law Firm
Leonard Springerlaan 19, 9727 KB, Groningen
Profiel Contact 190,00 p/u
Wim Litjens Specialist
Wim Litjens
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
Profiel Contact 205,00 p/u
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 265,00 p/u
Danish Siddiqui
Danish Siddiqui
Forsyte Advocaten
Vredehofweg 70, 3062 ES, Rotterdam
Profiel Contact 275,00 p/u

Factuur niet betaald advocaten

GESPECIALISEERDE FACTUUR NIET BETAALD ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor een niet betaalde factuur? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat factuur niet betaald

Wordt u factuur niet betaald en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met incassorecht als expertise. Het incassorecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een niet betaalde factuur.

Factuur niet betaald

Het kan erg frustrerend zijn als je een opdracht voor iemand hebt uitgevoerd of een product hebt verkocht, maar er vervolgens niet betaald wordt. Iedereen kent ook wel de dilemma’s: moet ik er achteraan, of toch nog maar even wachten? Je wil immers ook voorkomen dat je boos aan de telefoon hangt en er net toevallig gisteren betaald is. Maar wat kun je dan het beste doen?

Houd het zo lang mogelijk vriendelijk

De eerste stap is het belangrijkste: stuur een betalingsherinnering. Het is helemaal niet gek om na 14 of 30 dagen een betalingsherinnering te sturen. Iedereen snapt wel dat een ondernemer ook voor zijn geld moet werken; het komt niet uit de lucht vallen. Houd een betalingsherinnering netjes en beleefd; geef aan om welk bedrag het gaat, welke factuur, wat de reden van de factuur was en wanneer de betaaltermijn is verstreken. Geef ook aan binnen welke termijn of voor welke datum je graag ziet dat de factuur is betaald.

Wordt alsnog niet betaald, dan kun je even bellen om te vragen hoe het met de factuur staat. Misschien zijn je berichten niet ontvangen. Ook kun je horen wat de reden is voor niet betaling.

Vervolgstappen

Wordt er nog steeds niet betaald? Dan is het misschien tijd voor wat forsere maatregelen. Schakel een advocaat van Advocatenkantoren.nl in voor de juiste stappen. Hij of zij kan meedenken met de te nemen stappen. Die zullen veelal bestaan uit het versturen van een tweede herinnering, het versturen van een officiële aanmaning en uiteindelijk de stap naar de rechter.

Advocaat voor een niet betaalde factuur nodig?

De vertoonde specialisten in niet betaalde facturen staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in facturen die niet betaald worden in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de factuur niet betaald advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren factuur niet betaald

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN