•  
     

10 factuur niet betaald advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Factuur niet betaald advocaten

GESPECIALISEERDE FACTUUR NIET BETAALD ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor een niet betaalde factuur? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat factuur niet betaald

Wordt u factuur niet betaald en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met incassorecht als expertise. Het incassorecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een niet betaalde factuur.

Factuur niet betaald

Het kan erg frustrerend zijn als je een opdracht voor iemand hebt uitgevoerd of een product hebt verkocht, maar er vervolgens niet betaald wordt. Iedereen kent ook wel de dilemma’s: moet ik er achteraan, of toch nog maar even wachten? Je wil immers ook voorkomen dat je boos aan de telefoon hangt en er net toevallig gisteren betaald is. Maar wat kun je dan het beste doen?

Houd het zo lang mogelijk vriendelijk

De eerste stap is het belangrijkste: stuur een betalingsherinnering. Het is helemaal niet gek om na 14 of 30 dagen een betalingsherinnering te sturen. Iedereen snapt wel dat een ondernemer ook voor zijn geld moet werken; het komt niet uit de lucht vallen. Houd een betalingsherinnering netjes en beleefd; geef aan om welk bedrag het gaat, welke factuur, wat de reden van de factuur was en wanneer de betaaltermijn is verstreken. Geef ook aan binnen welke termijn of voor welke datum je graag ziet dat de factuur is betaald.

Wordt alsnog niet betaald, dan kun je even bellen om te vragen hoe het met de factuur staat. Misschien zijn je berichten niet ontvangen. Ook kun je horen wat de reden is voor niet betaling.

Vervolgstappen

Wordt er nog steeds niet betaald? Dan is het misschien tijd voor wat forsere maatregelen. Schakel een advocaat van Advocatenkantoren.nl in voor de juiste stappen. Hij of zij kan meedenken met de te nemen stappen. Die zullen veelal bestaan uit het versturen van een tweede herinnering, het versturen van een officiële aanmaning en uiteindelijk de stap naar de rechter.

Advocaat voor een niet betaalde factuur nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in niet betaalde facturen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren factuur niet betaald

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde factuur niet betaald advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN