•  
     

31 doodslag advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Doodslag advocaten

GESPECIALISEERDE DOODSLAG ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat doodslag? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten doodslag.

Advocaat doodslag

Wordt u verdacht van doodslag en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met doodslag als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in doodslag. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van doodslag.

Wat is doodslag?

Doodslag is een levensdelict en valt in de categorie zware misdrijven. De gevangenisstraf die de verdachte kan krijgen is fors, waardoor het belang van de verdachte om een goede advocaat in te schakelen, eveneens fors is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u ervaren advocaten die de verdachte terzijde kunnen staan.

Doodslag of moord?

Er zijn twee delicten die sterk op elkaar lijken: doodslag en moord. Moord is doodslag men voorbedachte rade. Dat houdt in dat de dader zeer bewust de ander om het leven heeft gebracht, dus echt de intentie had om iemand anders te doden en daar ook even over na heeft kunnen denken om tot bezinning te komen. In de praktijk is het verschil tussen deze twee delicten lastig aan te wijzen. De lijn tussen doodslag en moord is flinterdun. Want wanneer heeft een dader voldoende tijd gehad om tot inkeer te komen en om dus van moord te kunnen spreken? Hierom zal de Officier van Justitie veelal zowel doodslag als moord ten laste leggen, mocht daar ook maar enigszins een aanwijzing voor zijn.

Rechtvaardigingsgronden en varianten

Doodslag is, zoals alle delicten, niet altijd strafbaar. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van doodslag uit zelfverdediging, bijvoorbeeld omdat iemand u met een wapen bedreigde. Ook zijn er verschillende vormen van doodslag. Denkt u bijvoorbeeld aan doodslag door nalatigheid, gekwalificeerde doodslag, doodslag in het verkeer en poging tot doodslag. Al deze delicten vereisen een andere proceshouding.

Advocaat doodslag nodig?

De vertoonde doodslag specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in doodslag in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de doodslag advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende doodslag advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren doodslag

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren doodslag op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde doodslag advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN