•  
     

31 moord advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Moord advocaten

GESPECIALISEERDE MOORD ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in moordzaken? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten in moord.

Advocaat moord

Wordt u verdacht van moord en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met moord als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in moordzaken. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van moord.

Verdacht van moord?

Een verdachte van moord kan maximaal een levenslange gevangenisstraf tegemoet zien. Ook wanneer geen levenslange gevangenisstraf wordt opgelegd - wat in de meeste gevallen zo zal zijn - dan kan de verdachte alsnog levenslang vast komen te zitten wanneer tbs wordt opgelegd. Terbeschikkingstelling (kortweg: tbs) wordt opgelegd wanneer de rechter meent dat de verdachte lijdt aan een psychische stoornis waarvoor hij behandeld moet worden en de moord daarmee verband houdt. Het kan in het belang van de verdachte zijn om juist in te zetten op een langere gevangenisstraf en dan geen tbs te krijgen, of andersom. De advocaat die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden, ligt u daar uiteraard graag uitvoerig over voor.

Verschil tussen moord en doodslag

Het verschil tussen moord en doodslag is dat moord met voorbedachte rade gebeurt. Wanneer iemand een ander uit impulsiviteit om het leven brengt, zal veelal sprake zijn van doodslag en niet van moord. Die lijn is echter vaak lastig te trekken. Het uitgangspunt is dat wanneer iemand de tijd heeft gehad om over de consequenties na te denken, er sprake is van moord. Maar wanneer is dat het geval? Soms is enkele seconden al voldoende om over de gevolgen na te denken en soms is zelfs enkele minuten nog te kort. De Officier van Justitie zal daarom naast moord veelal ook doodslag ten laste leggen.

Geen straf voor een moord zonder lijk?

Bij veel mensen leeft de gedachte dat een verdachte niet gestraft kan worden voor een moord zonder lijk. Dat is echter niet juist. Er zijn verschillende voorbeelden van zaken waarbij de verdachte alsnog is veroordeeld terwijl het lijk nooit gevonden is. Uiteraard is de bewijsvoering wel vele malen lastiger wanneer er geen lijk kan worden gevonden.

Advocaat moord nodig?

De vertoonde moord specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in moord in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de moord advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende moord advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren moord

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar. Vergelijk moord advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde moord advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN