•  
     

4 bodemprocedure advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Bodemprocedure advocaten

GESPECIALISEERDE BODEMPROCEDURE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde bodemprocedure advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde bodemprocedure advocaten.

Advocaat bodemprocedure

Wilt u een bodemprocedure starten of krijgt u te maken met een bodemprocedure? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met incassorecht als expertise. Het incassorecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij bodemprocedures.

Wat is een bodemprocedure?

In een bodemprocedure wordt een juridisch geschil definitief van een oplossing voorzien. Tegenover een bodemprocedure staat een voorlopige voorziening, waarbij slechts – zoals het woord al aangeeft – een voorlopige oplossing voor het probleem wordt gezocht. Na een voorlopige voorziening kan in theorie een bodemprocedure volgen, maar veelal is het na een voorlopige voorziening wel klaar. Denk bijvoorbeeld aan een kort geding procedure om een televisieuitzending te voorkomen. Verbiedt de rechter de uitzending of staat deze de uitzending juist toe, dan is daarmee de kous veelal afgedaan en zal het niet komen tot een bodemprocedure.

Een nieuw oordeel in de bodemprocedure

In een bodemprocedure kan de rechter tot een nieuw oordeel komen. Hij is daarbij niet gebonden aan de uitspraak van de rechter in de kort geding procedure. Iemand die bij een voorlopige voorziening in het ongelijk is gesteld, kan dus in een bodemprocedure alsnog het gelijk aan zijn of haar zijde krijgen.

Kostenaspect

Belangrijk om te weten is dat een bodemprocedure met de nodige kosten gepaard gaat. Een kort geding procedure is kort van aard, waardoor de kosten veelal ook beperkt zullen zijn. Een bodemprocedure kan jaren in beslag nemen, en daarmee kunnen ook de kosten flink stijgen. In veel gevallen kan echter een deel van de kosten, of zelfs het geheel, op de verliezende partij verhaald worden. Neem daarom contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl voor meer informatie en advies over de te volgen juridische stappen indien u overweegt een bodemprocedure aan te spannen.

Bodemprocedure advocaat nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in bodemprocedures in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren bodemprocedure

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde bodemprocedure advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN