12 bodemprocedure advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Wim Litjens Specialist

Bodemprocedure advocaten

GESPECIALISEERDE BODEMPROCEDURE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde bodemprocedure advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde bodemprocedure advocaten.

Advocaat bodemprocedure

Wilt u een bodemprocedure starten of krijgt u te maken met een bodemprocedure? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met incassorecht als expertise. Het incassorecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij bodemprocedures.

Wat is een bodemprocedure?

In een bodemprocedure wordt een juridisch geschil definitief van een oplossing voorzien. Tegenover een bodemprocedure staat een voorlopige voorziening, waarbij slechts – zoals het woord al aangeeft – een voorlopige oplossing voor het probleem wordt gezocht. Na een voorlopige voorziening kan in theorie een bodemprocedure volgen, maar veelal is het na een voorlopige voorziening wel klaar. Denk bijvoorbeeld aan een kort geding procedure om een televisieuitzending te voorkomen. Verbiedt de rechter de uitzending of staat deze de uitzending juist toe, dan is daarmee de kous veelal afgedaan en zal het niet komen tot een bodemprocedure.

Een nieuw oordeel in de bodemprocedure

In een bodemprocedure kan de rechter tot een nieuw oordeel komen. Hij is daarbij niet gebonden aan de uitspraak van de rechter in de kort geding procedure. Iemand die bij een voorlopige voorziening in het ongelijk is gesteld, kan dus in een bodemprocedure alsnog het gelijk aan zijn of haar zijde krijgen.

Kostenaspect

Belangrijk om te weten is dat een bodemprocedure met de nodige kosten gepaard gaat. Een kort geding procedure is kort van aard, waardoor de kosten veelal ook beperkt zullen zijn. Een bodemprocedure kan jaren in beslag nemen, en daarmee kunnen ook de kosten flink stijgen. In veel gevallen kan echter een deel van de kosten, of zelfs het geheel, op de verliezende partij verhaald worden. Neem daarom contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl voor meer informatie en advies over de te volgen juridische stappen indien u overweegt een bodemprocedure aan te spannen.

Bodemprocedure advocaat nodig?

De vertoonde bodemprocedure specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in bodemprocedures in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de bodemprocedure advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren bodemprocedure

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend bodemprocedure advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN