28 bijzonder beheer advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Priscilla Jacometti
Priscilla Jacometti
CKH Advocaten
Herculesplein 241, 3584 AA, Utrecht
Profiel Contact 250,00 p/u
Faya Amien
Faya Amien
Forsyte Advocaten
Admiraliteitskade 72, 3063 ED, Rotterdam
Profiel Contact 225,00 p/u
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 240,00 p/u
Mignon Meermans Specialist
Jochem van den Bosch Specialist
Evert Hoekstra Specialist
Evert Hoekstra
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 400,00 p/u

Bijzonder beheer advocaten

GESPECIALISEERDE BIJZONDER BEHEER ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde bijzonder beheer advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde bijzonder beheer advocaten.

Advocaat bijzonder beheer

Krijgt u te maken met bijzonder beheer en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ondernemingsrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met de bijzonder beheer als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van bijzonder beheer.

Wat is bijzonder beheer?

Wanneer het bij een onderneming niet helemaal goed gaat en mogelijk zelfs insolventie dreigt, kan de bank u overdragen aan de afdeling bijzonder beheer. Daarmee gaat de bank het bestuur overnemen.

Wat doet de bank bij bijzonder beheer?

Wanneer u bij de afdeling bijzonder beheer terecht komt, is dat dus omdat de bank zich zorgen maakt over de kredietwaardigheid van uw onderneming. De afdeling bijzonder beheer zal allereerst inventariseren welke mogelijkheden er bestaan om openstaande vorderingen te incasseren of anderszins de kredietwaardigheid te verbeteren. De bank zal hiertoe ook overgaan indien daar geen andere opties voor zijn.

Wat kan ik zelf het beste doen?

Wanneer u terecht komt bij de afdeling bijzonder beheer, is dat veelal geen positief nieuws. Het betekent namelijk dat het slecht gaat met uw onderneming. Het betekent echter niet dat u per definitie afstevent op een faillissement, al is die mogelijkheid er natuurlijk wel. U kunt het beste de bank zo actief mogelijk inzicht geven in alle relevante cijfers, opdrachten en andere zaken. Het is belangrijk om ook zelf op tijd aan de bel te trekken en te blijven communiceren. Kom afspraken na of probeer tijdig een regeling te treffen.

Maak daarnaast ook een plan om uw onderneming er weer bovenop te krijgen. Houd hierbij rekening met tegenslagen en wees realistisch. De bank kan er in meegaan als het plan degelijk in elkaar steekt. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u helpen bij het opstellen van dit plan en bij andere geschillen die bij bijzonder beheer kunnen opdoemen.

Advocaat bijzonder beheer nodig?

De vertoonde bijzonder beheer specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het bijzonder beheer in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de bijzonder beheer advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren bijzonder beheer

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bijzonder beheer op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend bijzonder beheer advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN