12 betalingsherinnering advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Wim Litjens Specialist

Betalingsherinnering advocaten

GESPECIALISEERDE BETALINGSHERINNERING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor een betalingsherinnering? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde incasso advocaten.

Advocaat betalingsherinnering

Wilt u betalingsherinnering versturen of heeft u onterecht een betalingsherinnering ontvangen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde incasso advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met incassorecht als expertise. Het incassorecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij betalingsherinneringen.

Betalingsherinnering

Wanneer de betalingstermijn van een factuur is overschreden, is het aan te raden om zo snel mogelijk een betalingsherinnering te sturen. Wacht u er te lang mee, dan kan het des te langer duren voordat de schuldenaar betaalt. Bovendien is de kans dan alleen maar groter dat hij of zij de betaling vergeet.

Wanneer kan ik een betalingsherinnering versturen?

Uiteraard kunt u direct de dag na de verloopdatum van de factuur een betalingsherinnering sturen. Het wordt over het algemeen aangeraden om eerst op aardige toon om betaling te vragen. Er zijn immers tal van redenen waarom betaling van de factuur aan de aandacht is ontschoten. Wanneer direct met juridische krachttermen wordt gesmeten heeft dit veelal een averechts effect. Misschien wordt deze factuur dan wel snel betaald, maar de klant kan op zoek gaan naar een andere leverancier. Dat is uiteraard niet wat u wenst.

Opstarten van de juridische molen

Wanneer aan de betalingsherinnering geen gehoor wordt gegeven, kunt u de juridische molen ingaan. Door een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen, weet u zeker dat de juiste procedures gevolgd worden. Het is namelijk een wirwar van regels wanneer u zelf achter een vordering aan wil gaan. U moet bijvoorbeeld een aanmaning versturen die aan tal van eisen voldoet, en bovendien de juiste termijnen hanteren. Ook kan het zijn dat er sprake is van een geschil dat eerst opgelost moet worden. Een advocaat heeft ook de mogelijkheid om beslag te leggen bij een wanbetaler wanneer deze blijft weigeren te betalen.

Advocaat nodig?

De vertoonde betalingsherinnering specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in betalingsherinneringen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de betalingsherinnering advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren voor een betalingsherinnering

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend betalingsherinnering advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN