•  
     

4 bancair recht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Bancair recht advocaten

GESPECIALISEERDE BANCAIR RECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde bancair recht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde bancair recht advocaten.

Advocaat bancair recht

Krijgt u te maken met het bancair recht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde bancair recht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het bancair recht als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van het bancair recht.

Wat is bancair recht?

Een bank moet zich aan tal van wettelijke verplichtingen houden. Als een bank besluit over te gaan tot het innen van een vordering, komen daar dan ook zeer veel zaken bij kijken. Zowel Europese als Nederlandse wet- en regelgeving is van toepassing op het handelen van de bank. Zo heeft de bank een zorgplicht voor de consument, aangezien de consument veelal minder bekend is met bancaire producten dan dat de bank dat zelf is.

Advocaat bancair recht

Een advocaat bancair recht kan worden ingeschakeld door de bank zelf om de bank te verdedigen en bij te staan, of door de klant om hem bij te staan. De meeste advocaten zullen zich op de ene of op de andere partij richten. De advocaten van Advocatenkantoren.nl hebben veel kennis van zaken waardoor ze uw belangen optimaal kunnen behartigen.

Zaken in het bancair recht

Bij zaken in het bancair recht zal het gaan om zaken met betrekking tot een bank. Denk bijvoorbeeld aan de (dreigende) executieverkoop van een woning, een ondeugdelijk advies waardoor veel schade is ontstaan bij de klant, de bank die onvoldoende de zorgplicht heeft vervuld, enzovoorts. Voor al deze geschillen en andere geschillen in relatie tot een bank, kunt u terecht bij ervaren advocaten die u op deze site kunt vinden.

Advocaat bancair recht nodig?

De vertoonde bancair recht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het bancair recht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende bancair recht advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren bancair recht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde bancair recht advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde bancair recht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN