40 bancair recht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lars Vader Specialist
Lars Vader
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 295,00 p/u
Joanne van Eenennaam
Joanne van Eenennaam
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 240,00 p/u
Ernst Butterman Specialist
Ernst Butterman
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 290,00 p/u
Hendrich Seferina
Hendrich Seferina
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 290,00 p/u
Chris Tijman Specialist
Chris Tijman
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Jochem van den Bosch Specialist
Jochem van den Bosch
Insight Legal
Rembrandtlaan 31, 3723 BG, Bilthoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Monique van Dijk Specialist
Monique van Dijk
VANDIJK Advocaten
Jacques Dutilhweg 471c, 3065 GL, Rotterdam
Profiel Contact 235,00 p/u
Amy Chantrel
Amy Chantrel
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 210,00 p/u
Annelies Mulder Specialist
Annelies Mulder
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Priscilla Jacometti
Priscilla Jacometti
CKH Advocaten
Herculesplein 241, 3584 AA, Utrecht
Profiel Contact 250,00 p/u
Artjan de Putter Specialist
Artjan de Putter
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede

Bancair recht advocaten

GESPECIALISEERDE BANCAIR RECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde bancair recht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde bancair recht advocaten.

Advocaat bancair recht

Krijgt u te maken met het bancair recht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde bancair recht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het bancair recht als expertise. Het faillissementsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van het bancair recht.

Wat is bancair recht?

Een bank moet zich aan tal van wettelijke verplichtingen houden. Als een bank besluit over te gaan tot het innen van een vordering, komen daar dan ook zeer veel zaken bij kijken. Zowel Europese als Nederlandse wet- en regelgeving is van toepassing op het handelen van de bank. Zo heeft de bank een zorgplicht voor de consument, aangezien de consument veelal minder bekend is met bancaire producten dan dat de bank dat zelf is.

Advocaat bancair recht

Een advocaat bancair recht kan worden ingeschakeld door de bank zelf om de bank te verdedigen en bij te staan, of door de klant om hem bij te staan. De meeste advocaten zullen zich op de ene of op de andere partij richten. De advocaten van Advocatenkantoren.nl hebben veel kennis van zaken waardoor ze uw belangen optimaal kunnen behartigen.

Zaken in het bancair recht

Bij zaken in het bancair recht zal het gaan om zaken met betrekking tot een bank. Denk bijvoorbeeld aan de (dreigende) executieverkoop van een woning, een ondeugdelijk advies waardoor veel schade is ontstaan bij de klant, de bank die onvoldoende de zorgplicht heeft vervuld, enzovoorts. Voor al deze geschillen en andere geschillen in relatie tot een bank, kunt u terecht bij ervaren advocaten die u op deze site kunt vinden.

Advocaat bancair recht nodig?

De vertoonde bancair recht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het bancair recht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de bancair recht advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren bancair recht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde bancair recht advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend bancair recht advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN