•  
     

10 aansprakelijkheid ziekenhuis advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Lars Vader Specialist
Lars Vader
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Aansprakelijkheid ziekenhuis advocaten

GESPECIALISEERDE AANSPRAKELIJKHEID ZIEKENHUIS ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde aansprakelijkheid van ziekenhuis advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat aansprakelijkheid ziekenhuis

Wilt u een ziekenhuis aansprakelijk stellen voor een medische fout en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met aansprakelijkheid van ziekenhuizen als expertise. Het aansprakelijkheidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot de aansprakelijkheid van een ziekenhuis. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij vragen over de aansprakelijkheid van het ziekenhuis.

Aansprakelijkheid ziekenhuis

In een ziekenhuis gaan veel behandelingen gelukkig gewoon goed. Helaas zijn er ook gevallen waarin een behandeling niet het gewenste resultaat biedt. Dat kan gebeuren omdat nu eenmaal niet elk medisch probleem is op te lossen. Het kan echter ook gebeuren doordat een medische misser wordt gemaakt. Natuurlijk kan een arts niet altijd garanderen dat een behandeling succes heeft. Maar een arts moet wel alles op alles zetten om een zo goed mogelijke uitkomst te bewerkstelligen. Een ziekenhuis kan soms aansprakelijk worden gehouden wanneer een medische fout wordt gemaakt.

Wanneer is een ziekenhuis aansprakelijk?

De vraag of een ziekenhuis aansprakelijk te houden is, is niet zo eenvoudig te beantwoorden. De aansprakelijkheid hangt namelijk van tal van factoren af. Want misschien heeft een arts wel een fout gemaakt, maar was de behandeling ook mislukt als de arts niet die fout gemaakt zou hebben. Ook is het al lastig om vast te stellen of een arts überhaupt een fout heeft gemaakt en of die fout wel verwijtbaar is. Heeft de arts onzorgvuldig gehandeld? Of kon de arts er ook niets aan doen? Er zijn tal van relevantie factoren. Gelukkig hebben de letselschadeadvocaten die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden veel ervaring in deze materie, zodat ze u van advies kunnen voorzien over het aansprakelijk stellen van een ziekenhuis.

Een lange procedure

Mocht uiteindelijk in overleg met een advocaat worden besloten om een ziekenhuis aansprakelijk te stellen, dan is dit een lange en moeizame procedure. Gedurende die procedure is juridische bijstand uiteraard onontbeerlijk. Een ervaren advocaat heeft niet alleen kennis van zaken, maar kan ook puur zakelijk naar de situatie kijken, zodat een objectieve inschatting van de kans van slagen kan worden gemaakt.

Advocaat aansprakelijkheid ziekenhuis nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende aansprakelijkheid ziekenhuis advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren aansprakelijkheid van ziekenhuis

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde aansprakelijkheid van ziekenhuis advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN