•  
     

10 commercieel vastgoed advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Manuela Delnoy-Garske Specialist
Roxy de Weijer Specialist
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Commercieel vastgoed advocaten

GESPECIALISEERDE COMMERCIEEL VASTGOED ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde commercieel vastgoed advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten commercieel vastgoed.

Advocaat commercieel vastgoed

Heeft u te maken met commercieel vastgoed en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde commercieel vastgoed advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met commercieel vastgoed als expertise. Het zakelijk vastgoedrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot commercieel vastgoed. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van commercieel vastgoed.

Commercieel vastgoed

De term ‘commercieel vastgoed’ ziet op het bedrijfsmatig aan- en verkopen van vastgoed. Hoofddoel bij commercieel vastgoed is niet het eigen gebruik, maar het exploiteren, verhuren of doorverkopen. Voor bedrijven kan het voordeliger zijn om zelf een bedrijfspand aan te schaffen en dit dus niet te huren van een verhuurder. Het vastgoed moet dan uiteraard wel goed beheerd worden en op een juiste manier geëxploiteerd.

Deskundig advies op maat

Overweegt u om vastgoed aan te schaffen met een commerciële doelstelling? Bijvoorbeeld middels het verhuren of exploiteren van het vastgoed? Schakel dan een ervaren vastgoedadvocaat van Advocatenkantoren.nl. Deze advocaten kunnen u voorzien van deskundig advies op maat en aangeven wat in uw situatie de beste stappen kunnen zijn.

Bestaande bedrijfsruimte exploiteren

Misschien hebt u reeds bedrijfsruimte of ander commercieel vastgoed in uw portefeuille en wilt u dit gaan exploiteren. Dat kan uiteraard! Neem ook daarvoor contact op met onze advocaten. Een advocaat kan u helpen bij het beheren van het vastgoed, maar kan ook advies geven over het op de juiste manier exploiteren van het vastgoed. Er komt namelijk nogal wat bij kijken. De ontwikkelingen gaan vaak erg snel en er is heel veel wet- en regelgeving relevant. Het is voor een leek vrijwel onmogelijk om zich goed te verdiepen in het vastgoedrecht, temeer ook omdat ervaring een grote rol speelt. Wacht daarom niet langer en schakel een ervaren advocaat op het gebied van commercieel vastgoed in.

Advocaat commercieel vastgoed nodig?

De vertoonde commercieel vastgoed specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in commercieel vastgoed in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de commercieel vastgoed advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat commercieel vastgoed.

Advocaten en advocatenkantoren commercieel vastgoed

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren commercieel vastgoed op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde commercieel vastgoed advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN