•  
     

7 vastgoedbelegging advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Roxy de Weijer Specialist
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Vastgoedbelegging advocaten

GESPECIALISEERDE VASTGOEDBELEGGING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde vastgoedbelegging advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten vastgoedbeleggingen.

Advocaat vastgoedbelegging

Heeft u te maken met een vastgoedbelegging en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde vastgoedbelegging advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met vastgoedbeleggingen als expertise. Het vastgoedrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in vastgoedbeleggingen. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een vastgoedbelegging.

Vastgoedbelegging

Als een spaarrekening weinig rente geeft, kan het de moeite waard zijn om de mogelijkheden van een vastgoedbelegging te bekijken. De rendementen van een vastgoedbelegging kunnen relatief hoog zijn, terwijl het risico vaak beperkt is.

Zelf beleggen of laten beleggen?

U kunt een vastgoedbelegging hoofdzakelijk op twee manieren uitvoeren. U kunt uiteraard een beleggingsmaatschappij opdracht geven om voor u het vermogen in vastgoed te beleggen. De maatschappij regelt dan alles voor u. U kunt er echter ook voor kiezen om zelf een object aan te schaffen en dit te verhuren of te exploiteren. Vaak zijn in dit laatste geval de rendementen hoger, maar gaat in deze vorm van beleggen wel meer tijd zitten.

Juridische vraagstukken bij vastgoedbelegging

Wanneer u belegt in vastgoed, is het uiteraard belangrijk dat uw belegging op een juiste manier wordt beheerd. U wilt wellicht het object verhuren of exploiteren, maar dan is het wel belangrijk dat ook dit juridisch goed ingekleed wordt. Er zijn wellicht regels waarvan u wilt dat de huurder zich er aan houdt, of u wilt een speciale constructie opzetten. Ook zijn er gevallen denkbaar waarbij de eigenaar van een bedrijfspand dit pand wil omzetten naar een appartementencomplex. Het rendement kan dan fors hoger zijn, maar uiteraard is dit niet zonder meer mogelijk. Een advocaat kan u over al deze zaken deskundig in- en voorlichten.

Advocaat vastgoedbelegging nodig?

De vertoonde vastgoedbelegging specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in vastgoedbeleggingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de vastgoedbelegging advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat vastgoedbelegging.

Advocaten en advocatenkantoren vastgoedbelegging

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren vastgoedbelegging op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde vastgoedbelegging advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN