•  
     

7 woordmerk advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jim Frielink
Jim Frielink
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Henk Dekker
Henk Dekker
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Armin Karimi Specialist
Armin Karimi
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Woordmerk advocaten

GESPECIALISEERDE WOORDMERK ADVOCATEN

Is er inbreuk gemaakt op uw woordmerk of wilt u uw woordmerk registreren en zoekt u hiervoor een advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die u bijstaan bij het beschermen en aanvragen van woordmerken.

Verdenkt u iemand die inbreuk maakt op uw woordmerk of wordt u beschuldigd van het schenden van een woordmerk? Een advocaat gespecialiseerd in woordmerken kan u helpen. Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het woordmerk als expertise. Het intellectueel eigendomsrecht kan erg complex zijn, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken vereist is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in woordmerk zaken. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een woordmerk conflict of bij het vastleggen en beschermen van een woordmerk.

Wat is woordmerk?

Met woordmerk wordt een deel van het merkteken bedoeld dat de benaming van een product of organisatie vertegenwoordigt. Bekende woordmerken zijn Gamma, Philips, Google, Apple en Shell. In de meeste gevallen zal het woordmerk een merknaam zijn, maar dat hoeft niet per definitie het geval te zijn. Een slagzin of slogan kan ook als woordmerk geregistreerd zijn. Wanneer een woordmerk door zijn opmaak en weergave onlosmakelijk aan het beeldmerk is verbonden, spreken we van een monogram. Wanneer logo en merknaam los staan, is daarvan geen sprake.

Woordmerk registreren

Wanneer u een nieuw merk heeft, wilt u dat wellicht graag beschermen tegen inbreuken. Het is daarom aan te raden om het woordmerk te registreren. Soms kan het verstandig zijn om ook het beeldmerk te registreren. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u daar meer over vertellen. De wijze waarop een merk wordt geregistreerd, is nogal van belang. Het bepaalt namelijk de grondslag om tegen toekomstige inbreuken te kunnen optreden. Geschiedt de registratie niet zorgvuldig, dan kan het zijn dat een toekomstige inbreuk niet bestreden kan worden.

Logo registreren

Behalve het woordmerk, wordt vaak ook het beeldmerk geregistreerd. Een beeldmerk is namelijk kenmerkend voor een organisatie. Wanneer een andere organisatie een soortgelijk beeldmerk gaat gebruiken, verwatert uw beeldmerk en wordt de herkenning kleiner.

Woordmerk advocaat nodig?

De vertoonde woordmerk specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten die u kunnen helpen bij alles wat komt kijken bij woordmerk zaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw gegevens en/of uw rechtsvraag door naar de woordmerk advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Woordmerk advocaten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde woordmerk advocaat zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk woordmerk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, ervaring, profiel en/of specialisatie. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde woordmerk advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN