•  
     

4 merk logo advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Henk Dekker
Henk Dekker
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Armin Karimi Specialist
Armin Karimi
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Merk logo advocaten

GESPECIALISEERDE MERK LOGO ADVOCATEN

Is er inbreuk gemaakt op uw merk logo of wilt u uw logo registreren en zoekt u hiervoor een advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die u bijstaan bij het beschermen en aanvragen van merk logo.

Advocaat merk logo

Verdenkt u iemand die inbreuk maakt op uw merk logo of wordt u beschuldigd van het schenden van een merk logo? Een advocaat gespecialiseerd in merk logo's kan u helpen. Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met merk logo's als expertise. Het intellectueel eigendomsrecht kan erg complex zijn, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken vereist is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in merk logo zaken. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een merk logo conflict of bij het vastleggen en beschermen van een merk logo.

Wat is een merk logo?

Een merk bestaat uit twee zaken die bij het grote publiek bekend worden: het woordmerk en het beeldmerk. Het woordmerk is de merknaam, zoals bijvoorbeeld Apple of Audi. Het beeldmerk is het logo wat bij het merk hoort, zoals de appel met een hap eruit voor Apple en de vijf ringen voor Audi. Samen vormen zij het merk. Bekende merken zullen door veel mensen herkend worden, ook wanneer alleen het logo getoond wordt. Het is daarom belangrijk dat mensen geen negatieve associatie bij een logo krijgen en het logo dus beschermd wordt.

Bescherming van een logo

Het logo, ook wel beeldmerk genoemd, moet worden beschermd tegen inbreuken door derden. Als ineens een leverancier van goedkope telefoons een beeldmerk gaat voeren dat sterk lijkt op dat van Apple, dan kan verwarring ontstaan bij het publiek. Mensen kopen dan misschien die telefoon omdat ze denken dat het om een telefoon van Apple gaat. Wanneer de telefoon niet de kwaliteit heeft die men van Apple verwacht, is de consument teleurgesteld en daalt het aanzien van het merk Apple. Om die reden is het belangrijk dat het merk beschermd wordt.

Merk logo beschermd door advocaat

Het is daarom verstandig om een advocaat van bijvoorbeeld Advocatenkantoren.nl in te schakelen om het merk, en dus ook het logo, te beschermen. Door een eventuele inbreukmaker direct te sommeren te stoppen met het gebruik van het logo kan de schade worden beperkt. Bovendien kan eventuele schade op de inbreukmaker worden verhaald.

Merk logo advocaat nodig?

De vertoonde logo specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten die u kunnen helpen bij alles wat komt kijken bij merk logo's in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw gegevens en/of uw rechtsvraag door naar de logo advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Merk logo advocaten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde merk logo advocaat zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk merk logo advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, ervaring, profiel en/of specialisatie. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde merk logo advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN