•  
     

4 beeldmerk advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Henk Dekker
Henk Dekker
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Armin Karimi Specialist
Armin Karimi
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Beeldmerk advocaten

GESPECIALISEERDE BEELDMERK ADVOCATEN

Is er inbreuk gemaakt op uw beeldmerk of wilt u uw beeldmerk registreren en zoekt u hiervoor een advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die u bijstaan bij het beschermen en aanvragen van beeldmerken.

Advocaat beeldmerk

Verdenkt u iemand die inbreuk maakt op uw beeldmerk of wordt u beschuldigd van het schenden van een beeldmerk? Een advocaat gespecialiseerd in beeldmerken kan u helpen. Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het beeldmerk als expertise. Het intellectueel eigendomsrecht kan erg complex zijn, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken vereist is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in beeldmerk zaken. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een beeldmerk conflict of bij het registreren en beschermen van een beeldmerk.

Wat is een beeldmerk?

Een beeldmerk is een ander woord voor het logo en is een grafische uiting waar een product of organisatie mee geassocieerd wordt. Denk bijvoorbeeld aan de vijf ringen als Audi logo, de schelp als Shell logo, een appel met een hap eruit van Apple, enzovoorts. Overigens kunnen beeldmerk en merknaam ook prima samengaan. Zo is het beeldmerk van Google de merknaam waarbij de letters verschillend gekleurd zijn. Ook bij HEMA is duidelijk dat het beeldmerk ook de merknaam bevat; het logo bestaat voornamelijk uit de merknaam.

Beeldmerk beschermen

Wanneer u een beeldmerk hebt van uw bedrijf, wil u dit uiteraard goed beschermen. U wil voorkomen dat anderen met uw beeldmerk aan de haal gaan en mogelijk schade toebrengt aan uw merk, of profiteert van de bekendheid van uw merk zonder dat u daar toestemming voor geeft of er voor gecompenseerd wordt.

Beeldmerk inschrijven

Wanneer u uw beeldmerk hebt ingeschreven, hebt u een monopolie op het beeldmerk. U krijgt dus het exclusieve recht om het beeldmerk te gebruiken. Wordt daar inbreuk op gemaakt doordat iemand anders hetzelfde of een sterk gelijkend beeldmerk gebruikt, dan kunt u daar tegen optreden en eventuele schade verhalen. Neem contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl voor meer informatie over de registratie van beeldmerken en om een beeldmerk proactief te beschermen tegen inbreuken door derden.

Beeldmerk advocaat nodig?

De vertoonde beeldmerk specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten die u kunnen helpen bij alles wat komt kijken bij beeldmerk zaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw gegevens en/of uw rechtsvraag door naar de beeldmerk advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Beeldmerk advocaten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde beeldmerk advocaat zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk beeldmerk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, ervaring, profiel en/of specialisatie. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde beeldmerk advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN