0 uitkeringsfraude advocaten
IN DEN HAAG GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Neem contact op met de helpdesk van advocatenkantoren.nl


  •  
     

Uitkeringsfraude advocaten Den Haag

GESPECIALISEERDE UITKERINGSFRAUDE ADVOCATEN DEN HAAG

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in uitkeringsfraude in Den Haag? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde uitkeringsfraude advocatenkantoren en advocaten in Den Haag.

Advocaat uitkeringsfraude Den Haag

Uitkeringsfraude specialisten Den Haag

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde uitkeringsfraude advocaten in Den Haag. De uitkeringsfraude experts in Den Haag zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het strafrecht. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in uitkeringsfraude. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van uitkeringsfraude advocaten in Den Haag, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle vraagstukken waar u mee te maken kunt krijgen als u verdacht wordt van uitkeringsfraude.

Wat is uitkeringsfraude?

Uitkeringsfraude gaat over fraude met uitkeringen, zoals de naam al aangeeft. Door foutieve informatie te verstrekken bij het aanvragen van een uitkering, kan een uitkering worden aangevraagd die eigenlijk niet verstrekt had mogen worden. Het kan bijvoorbeeld gaan om PGB uitkeringen, waarbij geld wordt verstrekt voor behandelingen die in zijn geheel niet plaats hebben gevonden, of waarbij een groter bedrag wordt gedeclareerd dan waarvoor in werkelijkheid zorg is verleend. Het kan echter om allerlei uitkeringen gaan. Zo kunnen mensen die samenwonen en daardoor eigenlijk allebei een lagere uitkering horen te krijgen dan twee mensen die allebei zelfstandig wonen, door onjuiste informatie te verstrekken (en te doen alsof ze elders woonachtig zijn) een hoger bedrag aan uitkeringen ontvangen.

Uitkeringsfraude advocaat in Den Haag

Wanneer u verdacht bent van uitkeringsfraude, is het verstandig om een gespecialiseerd advocaat in de arm te nemen. U weet dan immers zeker dat de advocaat van Advocatenkantoren.nl uw belangen optimaal kan behartigen.

Een uitkeringsfraude advocaat is vaak in twee deelgebieden van het recht gespecialiseerd. Hij zal veel weten van de uitkeringen op zichzelf, maar ook van het strafrecht. Daardoor is een uitkeringsfraude advocaat in Den Haag de ideale belangenbehartiger voor wanneer u verdacht wordt van uitkeringsfraude.

Behalve straf ook schadevergoeding

Wanneer iemand wordt vervolgd voor uitkeringsfraude, zal de overheid niet alleen proberen straf op te leggen, maar wil de overheid uiteraard ook de onterecht verstrekte uitkering terugvorderen. Die is immers zonder grond uitgekeerd.

Advocaat uitkeringsfraude in Den Haag nodig?

Uitkeringsfraude advocaten of advocatenkantoren in Den Haag kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het strafrecht zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een uitkeringsfraude expert in Den Haag voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een uitkeringsfraude advocaat in Den Haag

Via Advocatenkantoren.nl kunt u in contact te komen met uw gewenste uitkeringsfraude advocaat. Selecteer de advocaat van uw keuze en stuur uw zaak en/of juridische vraag door middels het contactformulier aan de gekozen advocaat. Mochten er geen advocaten worden getoond of kunt u geen keuze maken, dan is het mogelijk om via het helpdesk formulier uw zaak door te sturen aan Advocatenkantoren.nl. Wij zullen dan proberen om een geschikte advocaat te vinden. Uw aanvraag zal in beide gevallen (direct naar advocaat of via onze helpdesk) allereerst worden beoordeeld door een juridische medewerker in dienst van Advocatenkantoren.nl. Het kan zijn dat er aanvullende informatie is vereist, alvorens wij uw zaak doorsturen naar een advocaat. Houdt u er rekening mee dat wij telefonisch contact met u kunnen opnemen om de zaak inhoudelijk te bespreken. Wij streven ernaar om u binnen 1 werkdag te informeren over uw aanvraag. De aangesloten kantoren en advocaten geven juridisch advies in Den Haag. Vergelijk de advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, ervaring en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend uitkeringsfraude advocaten in Den Haag die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Neem direct contact op met een uitkeringsfraude specialist uit Den Haag.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN