12 surseance van betaling advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Prenobe Bissessur Specialist
Prenobe Bissessur
Bissessur Legal
Westblaak 92 (3.23), 3012 KM, Rotterdam
Profiel Contact 225,00 p/u
Wim Litjens Specialist

Surseance van betaling advocaten

GESPECIALISEERDE SURSEANCE VAN BETALING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde surseance van betaling advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde insolventierecht advocaten.

Advocaat surseance van betaling

Krijgt u te maken met surseance van betaling en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde surseance van betaling advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met surseance van betaling als expertise. Het insolventierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij surseance van betaling.

Wat is surseance van betaling?

Met surseance van betaling wordt uitstel van betaling bedoeld. Men kan surseance van betaling aanvragen bij de rechter wanneer een bedrijf niet langer aan de betalingsverplichtingen kan voldoen. Op het moment dat de surseance van betaling wordt uitgesproken, hoeft de onderneming gedurende bepaalde tijd geen vorderingen aan de schuldeisers te voldoen. In deze periode kan onderhandeld worden met die schuldeisers en getracht worden tot een betalingsregeling te komen. Schuldeisers zijn daartoe vaak bereid omdat anders een faillissement dreigt, waarna de kans op betaling alleen nog maar verder afneemt.

Vervolgstap surseance van betaling

Uit onderzoek blijkt dat 98 procent van de verleende surseances uitmondt in een faillissement omdat geen betalingsregeling kan worden gesloten of de betalingsregeling niet wordt nagekomen.

In geval van een faillissement kan mogelijk een doorstart worden gemaakt. In beginsel houdt dit in dat de onderneming in afgeslankte vorm verder gaat en een nieuwe kans krijgt.

Geschillen bij surseance van betaling

Het is belangrijk om bij een surseance van betaling snel te handelen om de kans op het voldoen van de vorderingen zo groot mogelijk te maken. Het is in het belang van de schuldeisers om een betalingsregeling af te spreken. Voor advies op maat kunt u contact opnemen met de ervaren advocaten van Advocatenkantoren.nl.

Advocaat surseance van betaling nodig?

Op deze pagina treft u een compleet overzicht van specialisten in surseance van betaling. Voor een goede match met een surseance van betaling advocaat, kunt u een regio selecteren om zo uitsluitend advocaten te vinden die actief zijn binnen de gekozen regio. Via Advocatenkantoren.nl kunt u uw rechtszaak en/of rechtsvraag doorsturen naar de gekozen advocaat. Staan er geen advocaten vermeld op deze pagina of kunt u geen keuze maken tussen de advocaten? Vult u dan het helpdesk formulier in! Zodra uw aanvraag is ontvangen, zullen onze juridische medewerkers uw aanvraag beoordelen. Tijdens de beoordeling kan het zijn dat er aanvullende informatie is vereist. Verificatie van algemene en ontbrekende gegevens zal telefonisch plaatsvinden. Houdt u er dan ook rekening mee dat u gebeld kunt worden. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag of rechtsvraag te beoordelen en u verder te informeren over het proces van in contact komen met een surseance van betaling advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren surseance van betaling

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend surseance van betaling advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN