•  
     

9 surseance van betaling advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Surseance van betaling advocaten

GESPECIALISEERDE SURSEANCE VAN BETALING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde surseance van betaling advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde surseance van betaling advocaten.

Advocaat surseance van betaling

Krijgt u te maken met surseance van betaling en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde surseance van betaling advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met surseance van betaling als expertise. Het insolventierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij surseance van betaling.

Wat is surseance van betaling?

Met surseance van betaling wordt uitstel van betaling bedoeld. Men kan surseance van betaling aanvragen bij de rechter wanneer een bedrijf niet langer aan de betalingsverplichtingen kan voldoen. Op het moment dat de surseance van betaling wordt uitgesproken, hoeft de onderneming gedurende bepaalde tijd geen vorderingen aan de schuldeisers te voldoen. In deze periode kan onderhandeld worden met die schuldeisers en getracht worden tot een betalingsregeling te komen. Schuldeisers zijn daartoe vaak bereid omdat anders een faillissement dreigt, waarna de kans op betaling alleen nog maar verder afneemt.

Vervolgstap surseance van betaling

Uit onderzoek blijkt dat 98 procent van de verleende surseances uitmondt in een faillissement omdat geen betalingsregeling kan worden gesloten of de betalingsregeling niet wordt nagekomen.

In geval van een faillissement kan mogelijk een doorstart worden gemaakt. In beginsel houdt dit in dat de onderneming in afgeslankte vorm verder gaat en een nieuwe kans krijgt.

Geschillen bij surseance van betaling

Het is belangrijk om bij een surseance van betaling snel te handelen om de kans op het voldoen van de vorderingen zo groot mogelijk te maken. Het is in het belang van de schuldeisers om een betalingsregeling af te spreken. Voor advies op maat kunt u contact opnemen met de ervaren advocaten van Advocatenkantoren.nl.

Advocaat surseance van betaling nodig?

De vertoonde surseance van betaling specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in surseance van betaling in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat surseance van betaling.

Advocaten en advocatenkantoren surseance van betaling

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren surseance van betaling op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde surseance van betaling advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN