•  
     

16 sleutelgeld advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Wim Schröder
Wim Schröder
VANDIJK Advocaten
Jacques Dutilhweg 471c, 3065 GL, Rotterdam
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam

Sleutelgeld advocaten

GESPECIALISEERDE SLEUTELGELD ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor sleutelgeld zaken? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat sleutelgeld

Moet u of heeft u sleutelgeld betaald en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met sleutelgeld als expertise. Het huurrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in sleutelgeld zaken. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wat is sleutelgeld?

Wanneer bij het sluiten van een huurovereenkomst een bedrag van de verhuurder wordt geëist zonder dat hier een prestatie van de verhuurder tegenover staat, noemt men dat sleutelgeld. Het is dus iets anders dan een borgsom, dat dient om eventuele schade aan het gehuurde te repareren. Sleutelgeld wordt ook niet terugbetaald na afloop van de huurperiode. Het is eigenlijk een soort overname vergoeding. In Nederland is sleutelgeld verboden en mag dit dus niet gerekend worden bij het sluiten van een overeenkomst.

Verkapt sleutelgeld betalen

Verhuurders weten uiteraard dat het verboden is om sleutelgeld te vragen. Toch gebeurt het nogal eens, maar vaak op een subtiele, verkapte manier. Denk bijvoorbeeld aan het verplicht overnemen van bepaalde zaken in de woonruimte. Een vertrekkend huurder mag uiteraard de huurder vragen om zaken over te nemen, maar dit mag nooit verplicht zijn. Ook wanneer sleutelgeld wordt verhuld als administratiekosten, schoonmaakkosten of registratiekosten. Dergelijke kosten moeten kostendekkend zijn en mogen dus nooit als sleutelgeld fungeren.

Toch sleutelgeld betaald?

Hebt u toch sleutelgeld betaald aan de verhuurder? Mogelijk kunt u dit geld terugvorderen. Neem contact op met een advocaat die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden om na te gaan in hoeverre u in uw recht staat.

Sleutelgeld advocaat nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in sleutelgeld zaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de sleutelgeld advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren met kennis over sleutelgeld

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren met kennis over sleutelgeld zaken op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde sleutelgeld advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN