•  
     

5 servicekosten advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Servicekosten advocaten

GESPECIALISEERDE SERVICEKOSTEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde servicekosten advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten servicekosten.

Advocaat servicekosten

Krijgt u te maken met te hoge servicekosten en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde servicekosten advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met servicekosten als expertise. Het huurrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot te hoge servicekosten. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van servicekosten.

Wat zijn servicekosten?

De huurder van een woning betaalt voor het huren een vergoeding jegens de verhuurder. Die vergoeding bestaat in de hoofdzaak uit twee elementen: de kale huur en de servicekosten. De kale huur is enkel en alleen de vergoeding voor de huur van de woonruimte, zonder aanvullende diensten en producten. Daar zit dus niet de prijs voor gas, water en licht bij, daar zitten niet de kosten voor schoonmaak en tuinonderhoud bij en daar zitten ook niet de kosten voor meubilering bij.

Hoe hoog mogen de servicekosten zijn?

De huurkosten mogen niet onbeperkt hoog zijn; de verhuurder moet de bedragen redelijk houden. Het principe is dan ook dat de berekende kosten de totale gemaakte kosten zijn, verdeeld middels een verdeelsleutel (want de ene woning is bijvoorbeeld wat groter dan de andere). Je kunt de verhuurder vragen hoe de servicekosten zijn opgebouwd.

In beroep tegen te hoge servicekosten

Het kan zijn dat u het als huurder niet eens bent met de hoogte van de servicekosten, of dat u juist als verhuurder graag meer servicekosten zou willen rekenen omdat de huidige betaalde servicekosten ontoereikend zijn om alle kosten te voldoen. U kunt daarvoor de hulp inschakelen van een advocaat die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden. Zij zijn uiteraard gespecialiseerd in het huurrecht en weten precies wat de grenzen aan de servicekosten zijn. Eventueel kunnen de advocaten in beroep gaan tegen te hoge servicekosten en bijvoorbeeld de Huurcommissie inschakelen.

Advocaat servicekosten nodig?

De vertoonde servicekosten specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in servicekosten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de servicekosten advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat servicekosten.

Advocaten en advocatenkantoren servicekosten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren servicekosten op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde servicekosten advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN