4 pensioenrecht advocaten
IN EDE GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Winny van Engelenhoven Specialist
Winny van Engelenhoven
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Theo Gommer
Theo Gommer
Gommer & Partners Pensioen Advocaten
Saal van Zwanenbergweg 25, 5026 RM, Tilburg (Landelijk actief)
  • Rechtsgebieden: Pensioenrecht
  • "Als u een zeer professionele en ‘stevige’ advocaat wilt!"
Profiel Contact 375,00 p/u
Henny van den Hurk Specialist
Henny van den Hurk
Gommer & Partners Pensioen Advocaten
Saal van Zwanenbergweg 25, 5026 RM, Tilburg (Landelijk actief)
  • Rechtsgebieden: Pensioenrecht
  • "Gespecialiseerd in het pensioenrecht in alle facetten"
Profiel Contact 375,00 p/u
Linda Evers
Linda Evers
Gommer & Partners Pensioen Advocaten
Saal van Zwanenbergweg 25, 5026 RM, Tilburg (Landelijk actief)
  • Rechtsgebieden: Pensioenrecht
  • "Pensioen; belangrijk voor iedereen (werkgever - werknemer - partners), maar vaak onderschat."
Profiel Contact 375,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Pensioenrecht advocaten Ede

GESPECIALISEERDE PENSIOENRECHT ADVOCATEN EDE

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat pensioenrecht in Ede? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten pensioenrecht in Ede.

Advocaat pensioenrecht Ede

Pensioenrecht specialisten Ede

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde pensioenrecht advocaten in Ede. De pensioenrecht experts in Ede zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het pensioenrecht. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het pensioenrecht. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van pensioenrecht advocaten in Ede, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle pensioenrecht vraagstukken waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan kunt lopen.

Wat is pensioenrecht?

Met het pensioenrecht wordt een compleet eigen rechtsgebied bedoeld. Het is een vakgebied dat zeer breed is en aan tal van andere rechtsgebieden grenst. Denkt u maar aan het financieel recht of aan arbeidsrecht; dat zijn rechtsgebieden waar sommige vragen mede hun raakvlakken in hebben.

Allereerst is de Pensioenwet van groot belang. Daarin is de belangrijkste wetgeving met betrekking tot het pensionrecht vastgelegd. Daarnaast zijn er tal van aanvullende wetten en regels die relevant zijn, zoals de Bpf 2000 (Wet verplichte deelneming in een bedrijfstakpensioenfonds 2000) en de Wet verevening pensioenrechten bij echtscheiding of scheiding van tafel en bed. Ook het verzekeringsrecht beslaat veel vraagstukken in het pensioenrecht. Het pensioen is immers eigenlijk een soort verzekering.

Conflicten in het pensioenrecht

In het pensioenrecht kunnen tal van problemen de kop opsteken. Zoals u aan de namen van de hiervoor genoemde wetten al kunt inschatten, kan het gaan om vragen over de opbouw van het pensioen, maar ook over vraagstukken die bij scheiding aan bod kunnen komen. Want wat moet er gebeuren met het pensioen wanneer men besluit te scheiden? Een ander vraagstuk kan bestaan in het fiscaal ordenen van het pensioen. Wat is voor u de beste optie als het om het pensioen gaat zodat de belasting zo gunstig mogelijk uitvalt?

Behoefte aan een pensioenrecht advocaat

Het is verstandig om bij spelende conflicten een ervaren pensioenrecht advocaat in te schakelen. De belangen zijn namelijk groot. Het pensioen is bedoeld om de begunstigde een ontspannen oude dag te verlenen. Conflicten moeten daarom zoveel mogelijk worden vermeden, al is dat uiteraard soms onoverkoombaar. Of u nu zzp'er, werknemer of werkgever bent: op Advocatenkantoren.nl vindt u een passende advocaat in Ede voor uw specifieke probleem.

Advocaat pensioenrecht in Ede nodig?

Pensioenrecht advocaten of advocatenkantoren in Ede kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het pensioenrecht zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een pensioenrecht expert in Ede voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een pensioenrecht advocaat in Ede

Kom via Advocatenkantoren.nl in contact met uw gewenste pensioenrecht advocaat. Via het profiel van de door u gekozen advocaat kunt u uw aanvraag of vraag doorsturen. Onze juridische medewerkers zullen vervolgens uw aanvraag beoordelen. Mocht er meer informatie vereist zijn, zullen wij telefonisch contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken. In het geval wij niet direct een geschikte advocaat tonen, kunt u via het helpdesk formulier uw zaak aan ons doorsturen. Zodoende kunnen wij u verder kunnen helpen met het vinden van een geschikte advocaat in Ede. De aangesloten pensioenrecht kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Ede. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren pensioenrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten pensioenrecht in Ede. Neem direct contact op met een pensioenrecht specialist uit Ede.

Specialismen

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •