•  
     

0 pensioen afkopen advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Pensioen afkopen advocaten

GESPECIALISEERDE PENSIOEN AFKOPEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor het afkopen van uw pensioen? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde pensioen afkopen advocaten.

Advocaat pensioen afkopen

Wilt u uw pensioen afkopen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde pensioenrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het afkopen van pensioen als expertise. Het pensioenrecht is continu in beweging, waardoor een deskundige advocaat met een brede en actuele kennis van zaken vereist is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning als u uw pensioen wilt afkopen.

Het afkopen van uw pensioen

Wanneer u gedurende een korte tijd bij een bedrijf hebt gewerkt, heeft u waarschijnlijk een klein pensioen opgebouwd. Een dergelijk klein pensioen kunt u door het pensioenfonds laten afkopen. Het pensioenfonds geeft u dan nu een deel van het later uit te keren bedrag, in ruil voor het vervallen van het pensioen.

Wanneer kan ik een pensioen laten afkopen?

Een pensioen kan worden afgekocht zolang het jaarlijks uit te keren bedrag onder de circa € 500,- ligt. U kunt dan contact opnemen met de pensioenuitvoerder en vragen om een aanbod tot het afkopen. Pensioenuitvoerders mogen ook zelf besluiten een klein pensioen af te kopen. Wanneer u twee jaar niet pensioen bij de desbetreffende pensioenuitvoerder hebt opgebouwd, mogen zij het pensioen afkopen. Deze termijn van twee jaar is ingesteld om de werknemer de gelegenheid te bieden het pensioen over te dragen aan een andere pensioenuitvoerder – bijvoorbeeld die van de nieuwe werkgever.

Let op de consequenties van afkopen

Afkopen heeft op de korte termijn wat voordelen. U ontvangt namelijk direct al een zakcentje, in ruil voor iets wat u anders pas vanaf uw pensioenleeftijd gehad zou hebben. Zeker als u nog jong bent, kan dit een verleidelijk aanbod zijn. Maar er zijn ook nadelen. U krijgt namelijk maar een fractie uitgekeerd van wat u anders bij pensionering zou krijgen uitgekeerd. Hoe jonger u bent, hoe minder u uitgekeerd krijgt. Ook betaalt u nog belasting over het afkoopbedrag, en kan het zelfs zo zijn dat je door het verhoogde inkomen net de huur- en zorgtoeslag misloopt. Laat u dus goed voorlichten door een advocaat van Advocatenkantoren.nl en eventueel het aanbod tot afkopen van de verzekeraar goed doorlichten.

Advocaat nodig voor het afkopen van pensioen?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in pensioen afkopen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren pensioen afkopen

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde pensioenrecht advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde pensioen afkopen advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN