•  
     

9 opdrachtovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Opdrachtovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE OPDRACHTOVEREENKOMST ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde opdrachtovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde opdrachtovereenkomst advocaten.

Advocaat opdrachtovereenkomst

Krijgt u te maken met een opdrachtovereenkomst en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde opdrachtovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met overeenkomsten als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een opdrachtovereenkomst.

Opdrachtovereenkomst

De opdrachtovereenkomst is één van de bijzondere overeenkomsten die in Burgerlijk Wetboek 7 behandeld worden. Hiervoor gelden dus speciale regels die niet voor het gewone contractenrecht gelden. Ze gelden als speciale laag bovenop het contractenrecht. In beginsel zijn dus alle regels van het gewone contractenrecht van toepassing, tenzij omtrent de opdrachtovereenkomst iets anders is geregeld. Deze overeenkomsten worden in de wet ‘overeenkomst van opdracht’ genoemd.

Wat is een opdrachtovereenkomst?

Een overeenkomst tot opdracht houdt in dat wordt afgesproken dat een bepaalde opdracht wordt uitgevoerd. In een normale arbeidsovereenkomst staat niet de opdracht, maar de inspanning centraal. Je wordt geacht bepaalde tijden op de werkvloer te zijn en je werkzaamheden uit te voeren. Als je dan eerder klaar bent met de werkzaamheden, word je geacht aan de volgende werkzaamheden te beginnen. Bij een overeenkomst tot opdracht is dit niet zo. Een opdracht kan zijn ‘het gras maaien langs de Dorpsstraat’ in opdracht van de gemeente voor een hovenier, ‘het ontwerpen van een website’ voor een ITC bedrijf of ‘het maken van een fotoreportage op onze bruiloft’ voor een fotograaf.

Freelance opdrachten

De meeste freelancers werken met een opdrachtovereenkomst. Hierbij staat dus een bepaalde opdracht centraal. Meestal wordt ook een vast bedrag afgesproken voor deze opdracht. Daartoe maakt de freelancer een inschatting van de tijd die hij verwacht bezig te zijn. Is hij eerder klaar, dan is dat gunstig voor hem. Valt de klus tegen en kost het meer tijd, dan is dat ook voor zijn eigen risico.

Neem voor problemen en vragen contact op met de ervaren advocaten van Advocatenkantoren.nl. Zij staan u graag bij in geschillen.

Advocaat opdrachtovereenkomst nodig?

De vertoonde opdrachtovereenkomst specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in opdrachtovereenkomsten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat opdrachtovereenkomst.

Advocaten en advocatenkantoren opdrachtovereenkomst

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren opdrachtovereenkomst op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde opdrachtovereenkomst advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN