43 opdrachtovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Red Davans
Red Davans
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Evert Hoekstra Specialist
Evert Hoekstra
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 400,00 p/u
Koen Wools Specialist
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 240,00 p/u
Wouter Schellart
Wouter Schellart
Spectrum Advocaten
Van Eedenstraat 7, 2012 EL, Haarlem
Artjan de Putter Specialist
Artjan de Putter
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Ernst Butterman Specialist
Ernst Butterman
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 290,00 p/u
Lars Vader Specialist
Lars Vader
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 295,00 p/u
Winny van Engelenhoven Specialist
Winny van Engelenhoven
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Profiel Contact 205,00 p/u

Opdrachtovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE OPDRACHTOVEREENKOMST ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde opdrachtovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde opdrachtovereenkomst advocaten.

Advocaat opdrachtovereenkomst

Krijgt u te maken met een opdrachtovereenkomst en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde opdrachtovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met overeenkomsten als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een opdrachtovereenkomst.

Opdrachtovereenkomst

De opdrachtovereenkomst is één van de bijzondere overeenkomsten die in Burgerlijk Wetboek 7 behandeld worden. Hiervoor gelden dus speciale regels die niet voor het gewone contractenrecht gelden. Ze gelden als speciale laag bovenop het contractenrecht. In beginsel zijn dus alle regels van het gewone contractenrecht van toepassing, tenzij omtrent de opdrachtovereenkomst iets anders is geregeld. Deze overeenkomsten worden in de wet ‘overeenkomst van opdracht’ genoemd.

Wat is een opdrachtovereenkomst?

Een overeenkomst tot opdracht houdt in dat wordt afgesproken dat een bepaalde opdracht wordt uitgevoerd. In een normale arbeidsovereenkomst staat niet de opdracht, maar de inspanning centraal. Je wordt geacht bepaalde tijden op de werkvloer te zijn en je werkzaamheden uit te voeren. Als je dan eerder klaar bent met de werkzaamheden, word je geacht aan de volgende werkzaamheden te beginnen. Bij een overeenkomst tot opdracht is dit niet zo. Een opdracht kan zijn ‘het gras maaien langs de Dorpsstraat’ in opdracht van de gemeente voor een hovenier, ‘het ontwerpen van een website’ voor een ITC bedrijf of ‘het maken van een fotoreportage op onze bruiloft’ voor een fotograaf.

Freelance opdrachten

De meeste freelancers werken met een opdrachtovereenkomst. Hierbij staat dus een bepaalde opdracht centraal. Meestal wordt ook een vast bedrag afgesproken voor deze opdracht. Daartoe maakt de freelancer een inschatting van de tijd die hij verwacht bezig te zijn. Is hij eerder klaar, dan is dat gunstig voor hem. Valt de klus tegen en kost het meer tijd, dan is dat ook voor zijn eigen risico.

Neem voor problemen en vragen contact op met de ervaren advocaten van Advocatenkantoren.nl. Zij staan u graag bij in geschillen.

Advocaat opdrachtovereenkomst nodig?

De vertoonde opdrachtovereenkomst specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in opdrachtovereenkomsten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de opdrachtovereenkomst advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren opdrachtovereenkomst

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren opdrachtovereenkomst op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend opdrachtovereenkomst advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN