•  
     

31 jeugdstrafrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Jeugdstrafrecht advocaten

GESPECIALISEERDE JEUGDSTRAFRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat jeugdstrafrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten jeugdstrafrecht.

Advocaat jeugdstrafrecht

Heeft u te maken met het jeugdstrafrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde jeugdstrafrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met jeugdstrafrecht als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in jeugdstrafrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van jeugdstrafrecht.

Wat is jeugdstrafrecht?

Wanneer een jeugdige een strafbare gedraging begaat, wordt hij of zij veelal in het jeugdstrafrecht berecht. Kinderen onder de twaalf jaar kunnen in het geheel niet vervolgd worden. In beginsel geldt het jeugdstrafrecht dus voor kinderen van 12 tot 18 jaar, waarna ze ‘overgaan’ naar het volwassenenstrafrecht.

Verschillen tussen jeugdstrafrecht en volwassenenstrafrecht

De strafrechtelijke procedure voor minderjarigen verloopt op diverse punten anders dan het ‘gewone’ strafrecht. Zo is er bijvoorbeeld een kinderrechter die beoordeelt of het kind gestraft moet worden, in plaats van de ‘gewone’ rechter. De jongere geniet bepaalde vormen van bescherming. Zo zal er over het algemeen een kortere gevangenisstraf worden opgelegd en is de advocaat nauwer betrokken bij de zaak. Men hoopt zo dat de jongere zo min mogelijk in zijn ontwikkeling wordt geschaad en men hem of haar nog kan helpen weer op het rechte pad te komen. Terugkeer in de maatschappij heeft dus veel gewicht, terwijl in het gewone strafrecht mede de bestraffing erg hoog staat.

Advocaat jeugdstrafrecht

Omdat het jeugdstrafrecht zoveel specifieke regels kent, is het van belang om een advocaat te zoeken die echt in het jeugdstrafrecht is gespecialiseerd. Bovendien spelen in het jeugdstrafrecht hele andere zaken de boventoon. Het zal veelal gaan om kleine criminaliteit; zaken als witwassen komen bijvoorbeeld veel minder voor. De advocaten van Advocatenkantoren.nl zijn uiteraard gespecialiseerd in het jeugdstrafrecht en kunnen de jongere op een goede manier bijstaan in de juridische strijd.

Advocaat jeugdstrafrecht nodig?

De vertoonde jeugdstrafrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in jeugdstrafrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de jeugdstrafrecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat jeugdstrafrecht.

Advocaten en advocatenkantoren jeugdstrafrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren jeugdstrafrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde jeugdstrafrecht advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN