•  
     

30 jeugddetentie advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Jeugddetentie advocaten

GESPECIALISEERDE JEUGDDETENTIE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat jeugddetentie? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten jeugddetentie.

Advocaat jeugddetentie

Heeft u te maken met jeugddetentie en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde jeugddetentie advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met jeugddetentie als expertise. Het jeugdstrafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in jeugddetentie. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van jeugddetentie.

Jeugddetentie

In beginsel wordt elke jongere tussen de 12 en 18 jaar die verdacht wordt van een strafbaar feit, vervolgd volgens het jeugdstrafrecht. De straffen die opgelegd worden zijn van andere aard dan die in het ‘gewone’ strafrecht. Het is in deze fase veel belangrijker dat de jongere iets leert en hopelijk zijn leven betert, terwijl in het gewone strafrecht de bestraffing een belangrijke plaats inneemt.

Soorten straffen in het jeugdstrafrecht

Een jongere kan met diverse straffen gestraft worden. Allereerst kunnen jongeren een verwijzing naar Halt krijgen. De jongere krijgt daarmee de kans om de fout weer goed te maken, bijvoorbeeld door schade te vergoeden of excuses aan te bieden aan de slachtoffers van zijn gedraging. Een rechter kan hier niet altijd voor kiezen; het moet gaan om een niet al te ernstig strafbaar feit, bijvoorbeeld openbare dronkenschap of vernieling. Bovendien moet de jongere zelf ook naar Halt willen, anders heeft een verwijzing geen zin. De jongere voorkomt daarmee echter een echte straf, waardoor de meeste jongeren graag meewerken. Verder kan een jongere een boete, taakstraf of verplichte training opgelegd krijgen.

Jeugddetentie advocaat

Een jongere kan ook veroordeeld worden tot jeugddetentie wanneer het delict ernstig genoeg is. De jongere kan afhankelijk van de leeftijd maximaal een of twee jaar jeugddetentie krijgen en moet ondertussen naar school. Omdat de jongeren kwetsbaar zijn, is het belangrijk een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen.

Advocaat jeugddetentie nodig?

De vertoonde jeugddetentie specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in jeugddetentie in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de jeugddetentie advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat jeugddetentie.

Advocaten en advocatenkantoren jeugddetentie

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren jeugddetentie op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde jeugddetentie advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN