•  
     

4 huurdersrechten advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Huurdersrechten advocaten

GESPECIALISEERDE HUURDERSRECHTEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde huurdersrechten advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten huurdersrechten.

Krijgt u te maken met huurdersrechten en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde huurrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met huurdersrechten als expertise. Het huurrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot huurdersrechten. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van huurdersrechten.

Wat zijn huurdersrechten?

Een huurder heeft heel veel rechten en eigenlijk maar twee verplichtingen. Die verplichtingen zijn allereerst het tijdig betalen van de huur en daarnaast het gebruiken van de woning als goed huurder. Daar tegenover staan een heleboel rechten die men ook wel samenvat als huurdersrechten.

De rechten van de huurder

Een huurder heeft dus heel veel rechten, maar wat zijn die rechten precies? Allereerst heeft een huurder recht op ongestoord woongenot. Hij moet dus kunnen genieten van de woning. Dat klinkt logisch, maar wat houdt dat precies in? De ene huurder geniet eenmaal eerder van iets, terwijl een andere huurder al snel ontevreden is. Daarnaast heeft een huurder nog meer rechten. De verhuurder moet namelijk gebreken aan het gehuurde verhelpen, maar hoe ver gaat die verplichting? En wanneer is een gebrek schade veroorzaakt door de huurder, en wanneer is het normale slijtage? Kortom: hier kunnen zeer veel geschillen over ontstaan.

Huurbescherming

Een ander belangrijk recht van de huurder is de huurbescherming. Dit houdt in dat een huurder niet zomaar uitgezet kan worden. Een huurder moet in ruil daarvoor dus wel tijdig de huur betalen en zich als goed huurder gedragen. Zolang de huurder dat doet en niet zelf al akkoord gaat met opzegging van de huurovereenkomst, kan de huurder niet uit de woonruimte gezet worden. Daar gelden echter ook weer uitzonderingen op, bijvoorbeeld als de verhuurder de woning nodig heeft wegens dringend eigen gebruik. Zo zijn er nog tal van uitzonderingen die elk weer zeer complex zijn. Raadpleeg een advocaat van Advocatenkantoren.nl voor het effectueren van uw huurbescherming of voor meer informatie over de procedures.

Advocaat huurdersrechten nodig?

De vertoonde huurdersrechten specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in huurdersrechten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende huurdersrechten advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren huurdersrechten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren huurdersrechten op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde huurdersrechten advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN