28 huurdersrechten advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Salima Ouald Chaib
Salima Ouald Chaib
Lima Advocatuur
Kraanspoor 50, 1033 SE, Amsterdam
Profiel Contact 175,00 p/u
Guus Boogaard Specialist
Guus Boogaard
Meesters van Zaken Advocatuur
Prinsessenhof 14, 4141 EG, Leerdam
Profiel Contact 170,00 p/u
Marten van Buiten Specialist
Marten van Buiten
Spectrum Advocaten
Van Eedenstraat 7, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 240,00 p/u
Ronald Zwiers Specialist
Ronald Zwiers
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Profiel Contact 250,00 p/u
Diederik Briedé Specialist
Diederik Briedé
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u
Jochem van den Bosch Specialist
Jochem van den Bosch
Insight Legal
Rembrandtlaan 31, 3723 BG, Bilthoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Koen Wools Specialist
Irene Epe
Irene Epe
Spectrum Advocaten
Van Eedenstraat 7, 2012 EL, Haarlem
Bianca Hampsink Specialist
Bianca Hampsink
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Profiel Contact 200,00 p/u
Koen Wanders Specialist
Koen Wanders
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam

Huurdersrechten advocaten

GESPECIALISEERDE HUURDERSRECHTEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde huurdersrechten advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten huurdersrechten.

Krijgt u te maken met huurdersrechten en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde huurrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met huurdersrechten als expertise. Het huurrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot huurdersrechten. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van huurdersrechten.

Wat zijn huurdersrechten?

Een huurder heeft heel veel rechten en eigenlijk maar twee verplichtingen. Die verplichtingen zijn allereerst het tijdig betalen van de huur en daarnaast het gebruiken van de woning als goed huurder. Daar tegenover staan een heleboel rechten die men ook wel samenvat als huurdersrechten.

De rechten van de huurder

Een huurder heeft dus heel veel rechten, maar wat zijn die rechten precies? Allereerst heeft een huurder recht op ongestoord woongenot. Hij moet dus kunnen genieten van de woning. Dat klinkt logisch, maar wat houdt dat precies in? De ene huurder geniet eenmaal eerder van iets, terwijl een andere huurder al snel ontevreden is. Daarnaast heeft een huurder nog meer rechten. De verhuurder moet namelijk gebreken aan het gehuurde verhelpen, maar hoe ver gaat die verplichting? En wanneer is een gebrek schade veroorzaakt door de huurder, en wanneer is het normale slijtage? Kortom: hier kunnen zeer veel geschillen over ontstaan.

Huurbescherming

Een ander belangrijk recht van de huurder is de huurbescherming. Dit houdt in dat een huurder niet zomaar uitgezet kan worden. Een huurder moet in ruil daarvoor dus wel tijdig de huur betalen en zich als goed huurder gedragen. Zolang de huurder dat doet en niet zelf al akkoord gaat met opzegging van de huurovereenkomst, kan de huurder niet uit de woonruimte gezet worden. Daar gelden echter ook weer uitzonderingen op, bijvoorbeeld als de verhuurder de woning nodig heeft wegens dringend eigen gebruik. Zo zijn er nog tal van uitzonderingen die elk weer zeer complex zijn. Raadpleeg een advocaat van Advocatenkantoren.nl voor het effectueren van uw huurbescherming of voor meer informatie over de procedures.

Advocaat huurdersrechten nodig?

De vertoonde huurdersrechten specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in huurdersrechten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de huurdersrechten advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren huurdersrechten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren huurdersrechten op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN