20 huurcommissie advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Koen Wanders Specialist
Koen Wanders
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam
Faya Amien
Faya Amien
Forsyte Advocaten
Admiraliteitskade 72, 3063 ED, Rotterdam
Profiel Contact 225,00 p/u
Roxy de Weijer Specialist
Roxy de Weijer
NIVOX Advocaten
Boerhaavelaan 40, 2713 HX, Zoetermeer
Profiel Contact 265,00 p/u
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u
Jochem van den Bosch Specialist
Marc Houben
Marc Houben
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 275,00 p/u

Huurcommissie advocaten

GESPECIALISEERDE HUURCOMMISSIE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in huurcommissie zaken? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten met kennis over huurcommissies.

Advocaat huurcommissie

Heeft u te maken met de huurcommissie en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met huurcommissie als expertise. Het huurrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat huurrecht met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in allerlei soorten huurcommissie zaken. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning als u te maken krijgt met de huurcommissie.

Wat doet een huurcommissie?

Wanneer huurder en verhuurder een geschil hebben, kan de Huurcommissie mogelijk een oplossing bieden. Voor veel geschillen kunt u daar namelijk terecht. De Huurcommissie kan in tal van geschillen een uitspraak doen, waardoor snel duidelijkheid kan ontstaan over het bestaande geschil.

Waarvoor kan ik bij de Huurcommissie terecht?

U kunt niet voor alle problemen tussen huurder en verhuurder bij de Huurcommissie terecht. Wel kunt u bijvoorbeeld bij de Huurcommissie terecht wanneer u het niet eens bent met een huurverhoging. Ook tegen een huurverlaging kunt u bij de Huurcommissie een procedure starten; dit kan namelijk gevolgen hebben voor bijvoorbeeld de huurtoeslag. Ook voor woningverbetering, servicekosten, enzovoorts kunt u bij de Huurcommissie terecht.

Verhuurder bij de Huurcommissie

Behalve de huurder, kan ook de verhuurder bij de Huurcommissie terecht, bijvoorbeeld om een huurverhoging vanwege woningverbetering door te zetten of bij een geschil over de eindafrekening van servicekosten. De Huurcommissie doet echter ook een heleboel niet. Ze bemoeit zich niet met de huur van bedrijfsruimten, opzeggen van de huur, huurtoeslagen, recreatiewoningen, burenoverlast, enzovoorts. Voor alle problemen omtrent huur en verhuur kunt u terecht bij een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl. U kunt daar ook bij terecht wanneer u het oneens bent met een uitspraak van de Huurcommissie. De advocaat zal nagaan of er nog iets tegen de uitspraak gedaan kan worden.

Huurcommissie advocaat nodig?

De vertoonde huurcommissie specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in huurcommissies in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de huurcommissie advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren met kennis over de huurcommissie

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren voor huurcommissie zaken op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend huurcommissie advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN