•  
     

4 huurcommissie advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Huurcommissie advocaten

GESPECIALISEERDE HUURCOMMISSIE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in huurcommissie zaken? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten met kennis over huurcommissies.

Advocaat huurcommissie

Heeft u te maken met de huurcommissie en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met huurcommissie als expertise. Het huurrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in allerlei soorten huurcommissie zaken. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning als u te maken krijgt met de huurcommissie.

Wat doet een huurcommissie?

Wanneer huurder en verhuurder een geschil hebben, kan de Huurcommissie mogelijk een oplossing bieden. Voor veel geschillen kunt u daar namelijk terecht. De Huurcommissie kan in tal van geschillen een uitspraak doen, waardoor snel duidelijkheid kan ontstaan over het bestaande geschil.

Waarvoor kan ik bij de Huurcommissie terecht?

U kunt niet voor alle problemen tussen huurder en verhuurder bij de Huurcommissie terecht. Wel kunt u bijvoorbeeld bij de Huurcommissie terecht wanneer u het niet eens bent met een huurverhoging. Ook tegen een huurverlaging kunt u bij de Huurcommissie een procedure starten; dit kan namelijk gevolgen hebben voor bijvoorbeeld de huurtoeslag. Ook voor woningverbetering, servicekosten, enzovoorts kunt u bij de Huurcommissie terecht.

Verhuurder bij de Huurcommissie

Behalve de huurder, kan ook de verhuurder bij de Huurcommissie terecht, bijvoorbeeld om een huurverhoging vanwege woningverbetering door te zetten of bij een geschil over de eindafrekening van servicekosten. De Huurcommissie doet echter ook een heleboel niet. Ze bemoeit zich niet met de huur van bedrijfsruimten, opzeggen van de huur, huurtoeslagen, recreatiewoningen, burenoverlast, enzovoorts. Voor alle problemen omtrent huur en verhuur kunt u terecht bij een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl. U kunt daar ook bij terecht wanneer u het oneens bent met een uitspraak van de Huurcommissie. De advocaat zal nagaan of er nog iets tegen de uitspraak gedaan kan worden.

Huurcommissie advocaat nodig?

De vertoonde huurcommissie specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in huurcommissie zaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de huurcommissie advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren met kennis over de huurcommissie

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren voor huurcommissie zaken op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde huurcommissie advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN