•  
     

37 financiële delicten advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Financiële delicten advocaten

GESPECIALISEERDE FINANCIËLE DELICTEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat financiële delicten? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten financiële delicten.

Advocaat financiële delicten

Heeft u te maken met een financieel delict en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde financieel delict advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met financiële delicten als expertise. Het economisch strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in financiële delicten. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van financiële delicten.

Wat zijn financiële delicten?

Het financiële strafrecht is een deelgebied van het strafrecht waaronder een heel scala aan delicten kan vallen. Over het algemeen zal het gaan om delicten waarbij geld en onderneming samenvallen met het strafrecht. U kunt dus denken aan fraude met aandelen, fraude met faillissementen, fraude met de jaarcijfers, valsheid in geschrifte, witwassen, en ga zo maar door.

Verdacht van een financieel delict

Wanneer u verdacht wordt van een financieel delict, is het zaak snel een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen. U wordt met raad en daad terzijde gestaan; de advocaat zal u adviseren omtrent de te nemen stappen en aangeven wat de kansen en mogelijkheden zijn. De advocaat zal uiteraard uw zaak bepleiten, mocht het zover komen.

Zeer divers rechtsgebied

Behalve strafrechtelijke vervolging, kan het zijn dat er bestuursrechtelijke sancties worden opgelegd. Te denken valt aan een bestuurlijke boete of aan tijdelijke sluiting van het bedrijf. Bovendien kunt u te maken krijgen met de fiscus en met de FIOD. Kortom: er komen tal van nieuwe dimensies om de hoek kijken bij financiële delicten, waardoor expertise zeker gewenst is. Schakel daarom een deskundig advocaat in voor de beste resultaten. Uiteraard kunt u ook een advocaat inschakelen wanneer u niet verdacht bent van een delict maar wel graag wil weten of u alles volgens de regels doet.

Advocaat financiële delicten nodig?

De vertoonde financiële delicten specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in financiële delicten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de financieel delict advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat financiële delicten.

Advocaten en advocatenkantoren financiële delicten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren financiële delicten op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde financiële delicten advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN