•  
     

37 economisch strafrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Economisch strafrecht advocaten

GESPECIALISEERDE ECONOMISCH STRAFRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat economisch strafrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten economisch strafrecht.

Advocaat economisch strafrecht

Heeft u te maken met het economisch strafrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde economisch strafrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met economisch strafrecht als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in economisch strafrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van economisch strafrecht.

Wat is economisch strafrecht?

In de Wet op de economische delicten (afgekort tot WED) staat een reeks economische misdrijven en overtredingen. Het kan gaan om zeer uiteenlopende delicten waarvan u wellicht niet direct zou verwachten dat het als economisch delict wordt beschouwd. Het kan gaan om een te zwaar beladen bestelbus, om een boer die bepaalde regels met betrekking tot mest overtreedt, milieuzaken, een overtreding binnen de Woningwet, en ga zo maar door.

Advocaat economisch strafrecht

Binnen het economisch strafrecht komen twee wetenschappen bij elkaar: de economische en de juridische. Het is dus wel zo praktisch als u een advocaat in de arm neemt die van beide gebieden op de hoogte is. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl die zich in het economisch strafrecht heeft bekwaamd, heeft dus zeker van beide gebieden kennis en kan u op die manier op de juiste wijze bijstaan.

Voor verdachten en voor advies

U kunt bij de advocaat terecht wanneer u verdacht wordt van een economisch strafrechtelijk delict. De advocaat zal uw belangen behartigen en uw zaak verdedigen. U kunt daarnaast ook bij een advocaat terecht voor advies. Wanneer u niet goed weet hoe u binnen bepaalde wet- en regelgeving moet handelen, kan de advocaat daar zijn of haar licht over laten schijnen.

Advocaat economisch strafrecht nodig?

De vertoonde economisch strafrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in economisch strafrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de economisch strafrecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat economisch strafrecht.

Advocaten en advocatenkantoren economisch strafrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren economisch strafrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde economisch strafrecht advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN