•  
     

36 financieel strafrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Financieel strafrecht advocaten

GESPECIALISEERDE FINANCIEEL STRAFRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat financieel strafrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten financieel strafrecht.

Advocaat financieel strafrecht

Heeft u te maken met het financieel strafrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde financieel strafrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met financieel strafrecht als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in financieel strafrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van financieel strafrecht.

Wat is financieel strafrecht?

Het financieel strafrecht is een onderdeel van het strafrecht dat een aantal financiële delicten behelst. Het gaat niet om een apart wetboek; de delicten staan gewoon in het Wetboek van Strafrecht of één van de bijzondere wetten vermeld.

Delicten in het financieel strafrecht

In het financieel strafrecht hebben de delicten logischerwijs met financiën te maken. Het gaat bijvoorbeeld om handelen met voorkennis, fraude met de jaarrekening, verduistering, witwassen, valsheid in geschrifte, belastingontduiking, fraude met de douane, en ga zo maar door. Het omvat een heel scala aan delicten; soms wordt ook het begrip witteboordencriminaliteit gebruikt.

Advocaat financieel strafrecht

Wanneer u te maken krijgt met het financieel strafrecht, is het sterk aan te raden om een gespecialiseerde advocaat in te schakelen. In het financieel strafrecht is financiële kennis namelijk onontbeerlijk. Vaak wordt het al vrij snel erg financieel technisch, waardoor specialistische kennis noodzakelijk is voor een goede verdediging.

Ook wanneer u niet als verdachte wordt aangemerkt in een financiële strafzaak, kan het raadzaam zijn om een gespecialiseerd advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen. Hij of zij kan bijvoorbeeld de werkwijze tegen het licht houden en nagaan of alle procedures en dergelijke goed worden gevolgd en uitgevoerd. Zo kunt u mogelijk veel problemen in de toekomst voorkomen.

Advocaat financieel strafrecht nodig?

De vertoonde financieel strafrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in financieel strafrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de financieel strafrecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat financieel strafrecht.

Advocaten en advocatenkantoren financieel strafrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren financieel strafrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde financieel strafrecht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN