6 zzp advocaten
IN ROTTERDAM GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Faya Amien
Faya Amien
Forsyte Advocaten
Vredehofweg 70, 3062 ES, Rotterdam
Profiel Contact 228,00 p/u
De Nationale Adviesbalie
De Nationale Adviesbalie
  • Heb je geen passende advocaat kunnen vinden op Advocatenkantoren.nl? De Nationale Adviesbalie is onze samenwerkingspartner met een landelijk netwerk aan advocaten. Het netwerk van NAB is verschillend dan het netwerk van Advocatenkantoren.nl. Neem contact op via het contactformulier of telefonisch. De Nationale Adviesbalie brengt je vervolgens vrijblijvend in contact met één van hun ervaren advocaten.
Monique van Dijk Specialist
Monique van Dijk
VANDIJK Advocaten
Jacques Dutilhweg 471c, 3065 GL, Rotterdam
Profiel Contact 235,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

ZZP advocaten Rotterdam

GESPECIALISEERDE ZZP ADVOCATEN ROTTERDAM

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde ZZP advocaat in Rotterdam? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde ZZP advocaten in Rotterdam.

Advocaat ZZP Rotterdam

ZZP specialisten Rotterdam

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde ZZP advocaten in Rotterdam. De ZZP experts in Rotterdam zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het ondernemingsrecht. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van ZZP advocaten in Rotterdam, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle ZZP vraagstukken waar u mee te maken kunt krijgen.

ZZP

De letters ‘ZZP’ staan voor ‘zelfstandige zonder personeel’. Veelal wordt hier een freelancer mee bedoeld die zelfstandig werkt. Hij is dus niet in loondienst van een onderneming. Het kan echter wel zijn dat de freelancer bij een bedrijf op de werkvloer werkt, tussen werknemers van dat bedrijf die wel in loondienst zijn. Dit is volstrekt legaal, zolang de freelancer maar een zekere mate van zelfstandigheid heeft. Dit houdt in dat er meestal sprake zal zijn van een korter contract (tot een jaar), de freelancer meerdere opdrachtgevers heeft en vaak op basis van de geleverde prestatie zal worden betaald.

Juridisch inkleden van freelance opdrachten

Het is belangrijk om freelance opdrachten juridisch goed in te richten. Hiermee wordt voorkomen dat de Belastingdienst op een later moment gaat klagen dat sprake is van een verkapt dienstverband en de freelancer dus in loondienst had moeten zijn. Dat kan voor de opdrachtgever met een forse kostenpost gepaard gaan. Het is daarom ook belangrijk dat de constructie met een freelancer enkel gebruikt wordt voor het doel waarvoor het is opgesteld, dus niet om goedkoper personeel in te kunnen schakelen doordat op loonkosten bespaard wordt.

Geschillen met ZZP’ers

Er kunnen geschillen optreden met ZZP’ers. Zowel in relatie tot de Belastingdienst als tot opdrachtgevers. Voor deskundig advies op maat bij tal van uiteenlopende geschillen, kunt u terecht bij de ervaren advocaten in Rotterdam die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden. Zij staan u graag met raad en daad terzijde. Zowel voor advies als voor bijstand in een juridische procedure om bij de rechter uw gelijk te behalen.

Advocaat ZZP in Rotterdam nodig?

ZZP advocaten of advocatenkantoren in Rotterdam kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het ondernemingsrecht in Rotterdam zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een ZZP expert in Rotterdam voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat naar wens te kiezen.

Contact opnemen met ZZP advocaten in Rotterdam

Wilt u in contact komen met een ZZP advocaat? Via Advocatenkantoren.nl kunt u uw rechtsvraag en/of zaak toesturen aan de door u geselecteerde advocaat. Mocht er geen geschikte advocaat beschikbaar zijn in uw regio, kunt u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij Advocatenkantoren.nl indienen. In beide gevallen zal uw juridische vraag of zaak worden beoordeeld door onze juridische medewerkers. Tijdens de beoordeling kan het zijn dat wij telefonisch contact met u opnemen om uw zaak inhoudelijk te bespreken om u zo in contact te brengen met de gekozen of de meest geschikte zzp advocaat in Rotterdam. U wordt binnen 1 werkdag op de hoogte gesteld van de beoordeling van uw aanvraag. De aangesloten kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Rotterdam. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Neem contact op met een ZZP specialist uit Rotterdam.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •