16 wettelijke aansprakelijkheid advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Monique Aarts
Monique Aarts
Aarts Advocatenkantoor
Oranjesingel 8, 6511 NT, Nijmegen
Profiel Contact 195,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere

Wettelijke aansprakelijkheid advocaten

GESPECIALISEERDE WETTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde wettelijke aansprakelijkheid advocaten. Zoekt u naar een deskundige wettelijke aansprakelijkheid advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat wettelijke aansprakelijkheid

Experts in wettelijke aansprakelijkheid

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde wettelijke aansprakelijkheid advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het aansprakelijkheidsrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het aansprakelijkheidsrecht in te schakelen. Wilt u iemand wettelijk aansprakelijk stellen? Door te kiezen voor een ervaren wettelijke aansprakelijkheid expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wettelijke aansprakelijkheid

Als u schade heeft veroorzaakt bij een ander valt dit onder wettelijke aansprakelijkheid. U bent immers verantwoordelijk voor de schade, ook als u kind deze schade veroorzaakt. Een verzekering voor wettelijke aansprakelijkheid, vaak ook afgekort tot wa-verzekering, is een verzekering die dekking biedt voor aansprakelijkheid die niet uit overeenkomst, maar uit de wet voortvloeit. Vaak wordt de term gebruikt voor autoverzekeringen, wat eigenlijk een WAM-verzekering is.

Geen verplichte verzekering

De Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (AVP) is in Nederland geen verplichte verzekering. Toch is het vaak wel aan te raden een dergelijke verzekering af te sluiten. Een ongelukje zit immers in een klein hoekje. De verzekering biedt dekking tegen alle wettelijke aansprakelijkheden die niet door opzet of roekeloosheid zijn ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan het door de ruit schieten van een voetbal, het op de fiets tegen een auto aanrijden, enzovoorts. Het kunnen hele onschuldige ongelukjes zijn die soms grote gevolgen kunnen hebben als iemand net verkeerd terecht komt en invalide of arbeidsongeschikt raakt.

WAM-verzekering

De verzekering voor motorrijtuigen is in Nederland wel verplicht. Dit is de WAM-verzekering. Gedachte hierachter is dat met een motorrijtuig enorme schade toegebracht kan worden, waarvan we het wenselijk vinden dat dit door een verzekeraar wordt betaald, zodat het slachtoffer altijd zijn schade vergoed kan krijgen. Let wel op dat zo’n verzekering niet uitkeert bij eenzijdige ongevallen waarbij geen aansprakelijke partij is. Dat is dan ook precies waarom een inzittendenverzekering uitkomst kan bieden. Dan zijn inzittenden verzekerd in geval hen een ongeval overkomt. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u uiteraard alles vertellen over hoe de verzekeringen precies zijn opgezet en wie u in welk geval voor welke schade kunt aanspreken.

Deskundige wettelijke aansprakelijkheid advocaat nodig?

Als u denkt een wettelijke aansprakelijkheid advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in wettelijke aansprakelijkheden en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het aansprakelijkheidsrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van wettelijke aansprakelijkheid specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige wettelijke aansprakelijkheid advocaten.

Kom in contact met een wettelijke aansprakelijkheid specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De wettelijke aansprakelijkheid advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN