10 werknemersaansprakelijkheid advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Amy Chantrel
Amy Chantrel
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 170,00 p/u
Laura Cassese Specialist
Laura Cassese
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u
Ernst Butterman Specialist
Ernst Butterman
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 265,00 p/u
Marten van Buiten Specialist
Marten van Buiten
Spectrum Advocaten
Van Eedenstraat 7, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 240,00 p/u
Richard Vonk Specialist
Richard Vonk
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Isabelle Kwetters
Isabelle Kwetters
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 175,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Jules Verstraelen Specialist
Jules Verstraelen
Mr. J.E.A.H. Verstraelen
Brusselsestraat 32-34, 6211 PE, Maastricht
Profiel Contact 245,00 p/u
Manuela Delnoy-Garske Specialist
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Werknemersaansprakelijkheid advocaten

GESPECIALISEERDE WERKNEMERSAANSPRAKELIJKHEID ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde werknemersaansprakelijkheid advocaten. Zoekt u naar een deskundige werknemersaansprakelijkheid advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat werknemersaansprakelijkheid

Experts in werknemersaansprakelijkheid

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde werknemersaansprakelijkheid advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het aansprakelijkheidsrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het aansprakelijkheidsrecht in te schakelen. Wilt u uw werknemer aansprakelijk stellen? Door te kiezen voor een ervaren werknemersaansprakelijkheid expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wat is werknemersaansprakelijkheid?

Werkgevers kunnen niet zomaar de schade die door een werknemer wordt aangericht, op die werknemer verhalen. Dat is op zich ook wel logisch, want de werknemer wordt geacht werk uit te voeren in het belang van de werkgever. Doet de werknemer het werk goed, dan profiteert de werkgever daarvan. Het zou dan niet eerlijk zijn als fouten van de werknemer dan voor rekening van de werknemer komen. De wetgever heeft daarom bepaald dat de werknemer slechts dan aansprakelijk is, wanneer de werknemer opzettelijk of roekeloos gehandeld heeft.

Wanneer is sprake van opzet of roekeloosheid?

Opgemerkt wordt dat niet snel van opzet of roekeloosheid sprake zal zijn. Als een werknemer bewust de computer van de baas vernielt omdat hij niet blij is met de gevaren koers, dan is dat duidelijk opzet. Maar het onbeheerd achterlaten van een laptop in de auto, zal niet snel tot opzet tot diefstal leiden, en ook niet tot roekeloosheid. Een ongelukje zit nu eenmaal in een klein hoekje, en een ongelukje mag dan ook niet direct tot aansprakelijkheid van de werknemer leiden. Er moet meer aan de hand zijn dan louter onvoorzichtigheid of onoplettendheid. Denk dan aan werken onder invloed van alcohol. Verkeersboetes mogen volgens de Hoge Raad wel op werknemers worden verhaald, ook al is dan niet altijd sprake van opzet of roekeloosheid. Voorwaarde is dan wel dat de werkgever het begaan van overtredingen niet heeft bevorderd.

Geschillen over werknemersaansprakelijkheid

Het kan ook voorkomen dat een werkgever aansprakelijk wordt gehouden voor iets wat een werknemer heeft gedaan. In veel gevallen kan de werkgever dan niet onder aansprakelijkheid uit. Neem voor deskundig advies op maat altijd contact op met een ervaren advocaat. U vindt deze op Advocatenkantoren.nl.

Deskundige werknemersaansprakelijkheid advocaat nodig?

Als u denkt een werknemersaansprakelijkheid advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in werknemersaansprakelijkheden en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het aansprakelijkheidsrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van werknemersaansprakelijkheid specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend werknemersaansprakelijkheid advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Kom in contact met een werknemersaansprakelijkheid specialist

De vertoonde werknemersaansprakelijkheid specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met werknemersaansprakelijkheid in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de werknemersaansprakelijkheid advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •