11 vastgoedrecht advocaten
IN BARNEVELD GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jochem van den Bosch Specialist
Jochem van den Bosch
Insight Legal
Rembrandtlaan 31, 3723 BG, Bilthoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Maarten Blok
Maarten Blok
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Jeremy Wenno
Jeremy Wenno
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Bernhard Karens Specialist
Bernhard Karens
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Tjeerd Grünbauer Specialist
Tjeerd Grünbauer
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Tjeerd van Veen
Tjeerd van Veen
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Chantal Beens
Chantal Beens
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Faya Amien
Faya Amien
Forsyte Advocaten
Vredehofweg 70, 3062 ES, Rotterdam
Profiel Contact 205,00 p/u
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Vastgoedrecht advocaten Barneveld

GESPECIALISEERDE VASTGOEDRECHT ADVOCATEN BARNEVELD

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat vastgoedrecht in Barneveld? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten vastgoedrecht in Barneveld.

Advocaat vastgoedrecht Barneveld

Vastgoedrecht specialisten Barneveld

Advocatenkantoren.nl biedt een overzicht aan van gespecialiseerde vastgoedrecht advocaten in Barneveld. De vastgoedrecht experts in Barneveld zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en nieuwste ontwikkelingen in het vastgoedrecht. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het vastgoedrecht. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor uw zaak of juridische vraag. Met een groot netwerk van vastgoedrecht advocaten in Barneveld, biedt Advocatenkantoren.nl rechtshulp bij alle vastgoedrecht vraagstukken waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan kunt lopen.

Wat is vastgoedrecht?

Het vastgoedrecht ziet op al het recht dat ziet op het vastgoed – zoals de naam dus ook al aangeeft. Dat is complexer dan vaak wordt gedacht. Het vastgoedrecht komt met name aan de orde bij grote projecten. Het kan dan gaan om het bouwrecht – de wet- en regelgeving waar in staat hoe wel en niet gebouwd mag worden – maar ook om de financiering, aanbesteding, projectontwikkeling, huur en verhuur, koop en verkoop van vastgoed.

Voorbeelden uit de praktijk van het vastgoedrecht

Bij het uitvoeren van een bouwproject kan er van alles mis gaan en kunnen tal van conflicten ontstaan. Denk maar eens aan het splitsen van appartementencomplexen waarbij de appartementen te vroeg zijn verkocht en de rechten nog niet waren overgedragen. Of denk aan het staken of beslagleggen van een aannemer omdat hij het niet eens is met de afspraken. Ook kan het gaan om de bank die zijn hypotheekrecht in gevaar ziet komen. Zoals gezegd is het vastgoedrecht heel breed en kunnen er dus ook tal van verschillende problemen ontstaan. 

Een advocaat in het vastgoedrecht

De regels in het vastgoedrecht worden steeds ingewikkelder, niet in de laatste plaats door de regels die vanuit Brussel worden opgelegd. Het is zeker bij vastgoed belangrijk dat volgens de regels wordt gehandeld. Daarmee wordt immers voorkomen dat een project moet worden afgeblazen of een gebouw weer moet worden gesloopt. De belangen zijn groot en daarom is een gespecialiseerde advocaat in Barneveld wel zo handig. U vindt deze op Advocatenkantoren.nl.

Advocaat vastgoedrecht in Barneveld nodig?

Vastgoedrecht advocaten of advocatenkantoren in Barneveld kunnen u juridisch advies geven of bijstaan in een zaak. Doordat het vastgoedrecht zeer complex kan zijn, is een advocaat met actuele kennis van zaken en met de juiste specialisatie een vereiste. Door te kiezen voor een vastgoedrecht expert in Barneveld voorkomt u als rechtzoekenden reistijd en is het een stuk overzichtelijker om advocaten te vergelijken. Uiteraard staat het u volledig vrij om een advocaat Barneveld naar wens te kiezen.

Contact opnemen met een vastgoedrecht advocaat in Barneveld

Kom via Advocatenkantoren.nl in contact met uw gewenste vastgoedrecht advocaat. Via het profiel van de door u gekozen advocaat kunt u uw aanvraag of vraag doorsturen. Onze juridische medewerkers zullen vervolgens uw aanvraag beoordelen. Mocht er meer informatie vereist zijn, zullen wij telefonisch contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken. In het geval wij niet direct een geschikte advocaat tonen, kunt u via het helpdesk formulier uw zaak aan ons doorsturen. Zodoende kunnen wij u verder kunnen helpen met het vinden van een geschikte advocaat in Barneveld. De aangesloten vastgoedrecht kantoren en advocaten geven juridisch advies aan particulieren, bedrijven, overheden en instellingen in Barneveld. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren vastgoedrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Wij bieden geen juristen aan, maar uitsluitend gespecialiseerde advocaten vastgoedrecht in Barneveld. Neem direct contact op met een vastgoedrecht specialist uit Barneveld.

Specialismen

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •