17 schuldaansprakelijkheid advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Monique Aarts
Monique Aarts
Aarts Advocatenkantoor
Oranjesingel 8, 6511 NT, Nijmegen
Profiel Contact 195,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 175,00 p/u
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede

Schuldaansprakelijkheid advocaten

GESPECIALISEERDE SCHULDAANSPRAKELIJKHEID ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde schuldaansprakelijkheid advocaten. Zoekt u naar een deskundige schuldaansprakelijkheid advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat schuldaansprakelijkheid

Experts in schuldaansprakelijkheid

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde schuldaansprakelijkheid advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het aansprakelijkheidsrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het aansprakelijkheidsrecht in te schakelen. Door te kiezen voor een ervaren schuldaansprakelijkheid expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wat is schuldaansprakelijkheid?

Schuldaansprakelijkheid is de aansprakelijkheid waar een fout centraal staat. Er is iets gebeurd waaraan een ander schuld heeft, en daardoor is schade ontstaan. In dat geval zal aansprakelijkheid kunnen bestaan, en zal degene die schuld heeft, wellicht verplicht zijn de schade te vergoeden.

Een verwijt is vereist

In tegenstelling tot risicoaansprakelijkheid, is die schuld echt vereist om tot aansprakelijkheid te kunnen komen. Is er geen schuld, dan kunt u dus ook geen verwijt maken. Als iemand geheel per ongeluk een taxusstruik op de mesthoop gooit en de paarden van de buren eten ervan en die taxusstruik blijkt giftig voor paarden, dan is er geen schuld en dus ook geen aansprakelijkheid. Toch betekent schuld niet dat iemand bewust iets misdaan heeft. Als u een giftig schoonmaakmiddel langs de kant van de weg zet zonder dat u weet dat die stof giftig is, en iemand raakt daardoor gewond, dan bent u voor de schade aansprakelijk, ook al wist u niet dat die stof giftig was. U had namelijk moeten verwachten dat schoonmaakmiddelen schadelijk kunnen zijn, en dus voorzorgsmaatregelen moeten nemen.

Aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering zal vrijwel alle aansprakelijkheden dekken, tenzij sprake is van opzet of roekeloosheid. Wanneer u schade hebt die door een ander is toegebracht en die ander is verzekerd, dan is dat fijn voor u als slachtoffer. Een verzekeraar kan immers vaak makkelijke de schade betalen dan de dader zelf, zeker als het om een forse schade gaat. U kunt zich onder omstandigheden rechtstreeks tot de verzekeraar wenden, die dan ook de schadevergoeding rechtstreeks aan u moet uitkeren. Neem contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl voor meer informatie hierover.

Deskundige schuldaansprakelijkheid advocaat nodig?

Als u denkt een schuldaansprakelijkheid advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in schuldaansprakelijkheden en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het aansprakelijkheidsrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van schuldaansprakelijkheid specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige schuldaansprakelijkheid advocaten.

Kom in contact met een schuldaansprakelijkheid specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De schuldaansprakelijkheid advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN