16 overheidsaansprakelijkheid advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Monique Aarts
Monique Aarts
Aarts Advocatenkantoor
Oranjesingel 8, 6511 NT, Nijmegen
Profiel Contact 195,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere

Overheidsaansprakelijkheid advocaten

GESPECIALISEERDE OVERHEIDSAANSPRAKELIJKHEID ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde overheidsaansprakelijkheid advocaten. Zoekt u naar een deskundige overheidsaansprakelijkheid advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat overheidsaansprakelijkheid

Experts in overheidsaansprakelijkheid

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde overheidsaansprakelijkheid advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het aansprakelijkheidsrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het aansprakelijkheidsrecht in te schakelen. Wilt u de overheid aansprakelijk stellen? Door te kiezen voor een ervaren overheidsaansprakelijkheid expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wat is overheidsaansprakelijkheid?

De overheid is een enorm orgaan en komt op tal van gebieden met de burger in aanraking. Ze kan dan ook om tal van redenen aansprakelijk worden gesteld. Denk bijvoorbeeld aan de aansprakelijkheid als wegbeheerder als bepaalde wegen niet goed zijn onderhouden, aan het verstrekken van onjuiste inlichtingen, onrechtmatige besluiten, onrechtmatige wetgeving, onrechtmatige rechtspraak, onrechtmatig strafrechterlijk optreden, onvoldoende toezicht houden, onvoldoende belangenbehartiging, en ga zo maar door.

Wanneer is de overheid aansprakelijk?

Juist omdat er zoveel mogelijkheden van overheidsaansprakelijkheid zijn, is niet in zijn algemeenheid te zeggen wanneer de overheid precies aansprakelijk is. Wanneer de overheid aansprakelijk is, hangt af van de grondslag van aansprakelijkheid, oftewel waarom de overheid precies aansprakelijk wordt gehouden. In principe is de overheid niet sneller of minder snel aansprakelijk dan een ander, maar omdat de overheid heel veel verschillende taken uitoefent, kan wel sneller aansprakelijkheid bestaan.

Hoe kan ik de overheid aansprakelijk stellen?

Neem contact op met een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl als u meent dat de overheid onrechtmatig jegens u heeft gehandeld. Vaak is het zo dat de overheid pas aansprakelijk kan worden gehouden, als de overheid een verwijt valt te maken. De overheid moet iets gedaan hebben wat ze niet had moeten doen, of heeft juist niets gedaan terwijl ze wel degelijk iets had moeten doen. Maar soms heeft de overheid gedaan wat ze kon, maar kon bijvoorbeeld vanwege onvoldoende financiële middelen niet worden gehandeld. Het wordt dan al snel erg lastig om de overheid aansprakelijk te houden.

Deskundige overheidsaansprakelijkheid advocaat nodig?

Als u denkt een overheidsaansprakelijkheid advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in overheidsaansprakelijkheden en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het aansprakelijkheidsrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van overheidsaansprakelijkheid specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige overheidsaansprakelijkheid advocaten.

Kom in contact met een overheidsaansprakelijkheid specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De overheidsaansprakelijkheid advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN