30 onderhuur advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Salima Ouald Chaib
Salima Ouald Chaib
Lima Advocatuur
Kraanspoor 50, 1033 SE, Amsterdam
Profiel Contact 175,00 p/u
Guus Boogaard Specialist
Guus Boogaard
Meesters van Zaken Advocatuur
Prinsessenhof 14, 4141 EG, Leerdam
Profiel Contact 170,00 p/u
Marten van Buiten Specialist
Marten van Buiten
Spectrum Advocaten
Van Eedenstraat 7, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 240,00 p/u
Ronald Zwiers Specialist
Ronald Zwiers
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Profiel Contact 250,00 p/u
Diederik Briedé Specialist
Diederik Briedé
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u
Jochem van den Bosch Specialist
Jochem van den Bosch
Insight Legal
Rembrandtlaan 31, 3723 BG, Bilthoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Koen Wools Specialist
Irene Epe
Irene Epe
Spectrum Advocaten
Van Eedenstraat 7, 2012 EL, Haarlem
Bianca Hampsink Specialist
Bianca Hampsink
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Profiel Contact 200,00 p/u
Koen Wanders Specialist
Koen Wanders
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam

Onderhuur advocaten

GESPECIALISEERDE ONDERHUUR ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in onderhuur? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde onderhuur advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat onderhuur

Heeft u te maken met onderhuur en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde onderhuur advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met onderhuur als expertise. Het huurrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in onderhuur. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van onderhuur.

Wat is onderhuur?

In beginsel mag een huurder volgens de wet de woning niet onderverhuren. Er zijn echter bepaalde uitzonderingen waarbij onderhuur wel is toegestaan, maar dan is toestemming nodig van de verhuurder. Wanneer u een deel van de woning wil verhuren waar u zelf woonachtig bent, dan is dit enkel toegestaan wanneer het een zelfstandige woonruimte betreft. Dat betekent dat de toegangsdeur op slot moet kunnen en de verhuurde woonruimte een woonkamer en keuken heeft. Voldoet het niet aan die eisen, dan is sprake van strafbare onderhuur.

Onderhuur met toestemming van verhuurder

Wanneer u de woning wil onderverhuren, hebt u hiertoe toestemming nodig van de verhuurder. De meeste verhuurders zullen niet akkoord gaan met onderhuur, tenzij het voor een kortere periode is. De verhuurder is zeker niet verplicht om onderhuur toe te staan. Huurt u middels illegale onderhuur van een andere huurder zonder dat u dit wist en moet u noodgedwongen de woning verlaten omdat de verhuurder de huurovereenkomst heeft opgezegd? Wellicht hebt u recht op schadevergoeding.

Illegale onderhuur door huurder

Wanneer u verhuurder bent en een huurder doet aan illegale onderhuur, dan kunt u de huurovereenkomst bij de kantonrechter laten ontbinden. Bovendien hebt u recht op vergoeding van de schade die door de illegale onderhuur is veroorzaakt. Neem contact op met een van de advocaten van Advocatenkantoren.nl voor meer informatie en passend advies voor uw specifieke situatie.

Onderhuur advocaat nodig?

De vertoonde onderhuur specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in onderhuur zaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de onderhuur advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren onderhuur zaken

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren onderhuur op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend onderhuur advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN