32 onderhuur advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jochem van den Bosch Specialist
Jochem van den Bosch
Insight Legal
Rembrandtlaan 31, 3723 BG, Bilthoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Guus Boogaard Specialist
Guus Boogaard
Meesters van Zaken Advocatuur
Prinsessenhof 14, 4141 EG, Leerdam
Profiel Contact 190,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 250,00 p/u
Koen Wanders Specialist
Koen Wanders
Fruytier Lawyers in Business
Kingsfordweg 99, 1043 GP, Amsterdam
Johan Honders
Johan Honders
Citylex!
Westblaak 92, 3012 KM, Rotterdam
Profiel Contact 210,00 p/u
Ronald Zwiers Specialist
Ronald Zwiers
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Profiel Contact 250,00 p/u
Maarten Blok
Maarten Blok
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Bert Jans
Bert Jans
Jans Company Law Firm
Leonard Springerlaan 19, 9727 KB, Groningen
Profiel Contact 190,00 p/u
Peter Jans
Peter Jans
Jans Company Law Firm
Leonard Springerlaan 19, 9727 KB, Groningen
Profiel Contact 190,00 p/u
Kwaku Afriyieh Specialist
Kwaku Afriyieh
Vaardige Advocaat BV
Kennemerplein 20, 2011 MJ , Haarlem
Profiel Contact 250,00 p/u

Onderhuur advocaten

GESPECIALISEERDE ONDERHUUR ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in onderhuur? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde onderhuur advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat onderhuur

Heeft u te maken met onderhuur en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde onderhuur advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met onderhuur als expertise. Het huurrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde huurrecht advocaten zijn gespecialiseerd in onderhuur. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van onderhuur.

Wat is onderhuur?

In beginsel mag een huurder volgens de wet de woning niet onderverhuren. Er zijn echter bepaalde uitzonderingen waarbij onderhuur wel is toegestaan, maar dan is toestemming nodig van de verhuurder. Wanneer u een deel van de woning wil verhuren waar u zelf woonachtig bent, dan is dit enkel toegestaan wanneer het een zelfstandige woonruimte betreft. Dat betekent dat de toegangsdeur op slot moet kunnen en de verhuurde woonruimte een woonkamer en keuken heeft. Voldoet het niet aan die eisen, dan is sprake van strafbare onderhuur.

Onderhuur met toestemming van verhuurder

Wanneer u de woning wil onderverhuren, hebt u hiertoe toestemming nodig van de verhuurder. De meeste verhuurders zullen niet akkoord gaan met onderhuur, tenzij het voor een kortere periode is. De verhuurder is zeker niet verplicht om onderhuur toe te staan. Huurt u middels illegale onderhuur van een andere huurder zonder dat u dit wist en moet u noodgedwongen de woning verlaten omdat de verhuurder de huurovereenkomst heeft opgezegd? Wellicht hebt u recht op schadevergoeding.

Illegale onderhuur door huurder

Wanneer u verhuurder bent en een huurder doet aan illegale onderhuur, dan kunt u de huurovereenkomst bij de kantonrechter laten ontbinden. Bovendien hebt u recht op vergoeding van de schade die door de illegale onderhuur is veroorzaakt. Neem contact op met een van de advocaten van Advocatenkantoren.nl voor meer informatie en passend advies voor uw specifieke situatie.

Onderhuur advocaat nodig?

De vertoonde onderhuur specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in onderhuur zaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de onderhuur advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren onderhuur zaken

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren onderhuur op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend onderhuur advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN