•  
     

17 onderhuur advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Wim Schröder
Wim Schröder
VANDIJK Advocaten
Jacques Dutilhweg 471c, 3065 GL, Rotterdam
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam

Onderhuur advocaten

GESPECIALISEERDE ONDERHUUR ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in onderhuur? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde onderhuur advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat onderhuur

Heeft u te maken met onderhuur en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde onderhuur advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met onderhuur als expertise. Het huurrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in onderhuur. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van onderhuur.

Wat is onderhuur?

In beginsel mag een huurder volgens de wet de woning niet onderverhuren. Er zijn echter bepaalde uitzonderingen waarbij onderhuur wel is toegestaan, maar dan is toestemming nodig van de verhuurder. Wanneer u een deel van de woning wil verhuren waar u zelf woonachtig bent, dan is dit enkel toegestaan wanneer het een zelfstandige woonruimte betreft. Dat betekent dat de toegangsdeur op slot moet kunnen en de verhuurde woonruimte een woonkamer en keuken heeft. Voldoet het niet aan die eisen, dan is sprake van strafbare onderhuur.

Onderhuur met toestemming van verhuurder

Wanneer u de woning wil onderverhuren, hebt u hiertoe toestemming nodig van de verhuurder. De meeste verhuurders zullen niet akkoord gaan met onderhuur, tenzij het voor een kortere periode is. De verhuurder is zeker niet verplicht om onderhuur toe te staan. Huurt u middels illegale onderhuur van een andere huurder zonder dat u dit wist en moet u noodgedwongen de woning verlaten omdat de verhuurder de huurovereenkomst heeft opgezegd? Wellicht hebt u recht op schadevergoeding.

Illegale onderhuur door huurder

Wanneer u verhuurder bent en een huurder doet aan illegale onderhuur, dan kunt u de huurovereenkomst bij de kantonrechter laten ontbinden. Bovendien hebt u recht op vergoeding van de schade die door de illegale onderhuur is veroorzaakt. Neem contact op met een van de advocaten van Advocatenkantoren.nl voor meer informatie en passend advies voor uw specifieke situatie.

Onderhuur advocaat nodig?

De vertoonde onderverhuur specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in onderhuur zaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de onderhuur advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat voor onderhuur zaken.

Advocaten en advocatenkantoren onderhuur zaken

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren onderhuur op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde onderhuur advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN