•  
     

8 natuurbeschermingsrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Stephan Haak Specialist
Stephan Haak
Haak Advocatuur
Niasstraat 1, 3531 WR, Utrecht
Profiel Contact 185,00 p/u
Armin Karimi Specialist
Armin Karimi
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Daniëlle den Hartog
Daniëlle den Hartog
CKH Advocaten
Paasheuvelweg 1, 1105 BE, Amsterdam
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Natuurbeschermingsrecht advocaten

GESPECIALISEERDE NATUURBESCHERMINGSRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat natuurbeschermingsrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten natuurbeschermingsrecht.

Advocaat natuurbeschermingsrecht

Heeft u te maken met het natuurbeschermingsrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde natuurbeschermingsrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met natuurbeschermingsrecht als expertise. Het natuurbeschermingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het natuurbeschermingsrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van natuurbeschermingsrecht.

Wat is natuurbeschermingsrecht?

Met het natuurbeschermingsrecht wordt gedoeld op de regels die met name in de Wet natuurbescherming (Wnb) geregeld zijn. Voorheen waren er twee wetten die deze taak vervulden: de Natuurbeschermingswet 1998 en de Flora- en faunawet.

Europees recht binnen het natuurbeschermingsrecht

Binnen het natuurbeschermingsrecht is veel Europese invloed terug te vinden. De reden daarvoor is voor de hand liggend. Wanneer Nederland in haar eentje maatregelen zou treffen om de natuur te beschermen en de buurlanden die maatregelen niet overnemen, heeft het beschermen van de natuur weinig zin. De natuur laat zich immers niet binden aan landsgrenzen. Vogels vliegen net zo gemakkelijk de grens over en tal van andere dieren bewegen zich vrijelijk over de aarde.

Geschillen binnen het natuurbeschermingsrecht

De overheid heeft zichzelf tot doel gesteld om de natuur te beschermen. Menigeen zal het eens zijn met die doelstelling. Helaas kan het zijn dat er een meningsverschil ontstaat over de wijze waarop dat dient te gebeuren. De belangen van enerzijds de natuur en anderzijds een private partij kunnen daarmee lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Wanneer een nieuwbouwproject maanden stil komt te liggen omdat er een rugstreeppad is gevonden, kunnen de kosten flink in de papieren lopen.

Soms besluit de overheid om een project stil te leggen, terwijl dat besluit achteraf gezien niet genomen had mogen worden. Een advocaat die zich in het natuurbeschermingsrecht heeft gespecialiseerd, kan u met een dergelijke zaak helpen. U vindt deze advocaat op Advocatenkantoren.nl. Uiteraard kunt u daar ook terecht voor alle andere vragen die met natuurbeschermingsrecht te maken hebben.

Advocaat natuurbeschermingsrecht nodig?

De vertoonde natuurbeschermingsrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het natuurbeschermingsrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de natuurbeschermingsrecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat natuurbeschermingsrecht.

Advocaten en advocatenkantoren natuurbeschermingsrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren natuurbeschermingsrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde natuurbeschermingsrecht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN